Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Του έχει πάρει τον… αέρα!!

Του έχει πάρει τον… αέρα
Ακόμα και αν ο ΟΦΗ είχε τρία δοκάρια και αρκετές ευκαιρίες στην αναμέτρηση, φαίνεται πώς ο Λεβαδειακός του έχει πάρει τον… αέρα, καθώς ακόμα και έτσι έφτασε στη μεγάλη νίκη με σκορ 2-0, την τέταρτή του στην έδρα των Κρητικών.

Οι Βοιωτοί ήταν απόλυτα κυνικοί μετουσιώνοντας σε γκολ τις ευκαιρίες που είχαν στον αγώνα και δείχνουν ότι το «Γεντί Κουλέ» τους… πάει.

Στον αντίποδα ο ΟΦΗ αν και έπαιξε πολύ καλά, τα βάζει με την τύχη του που η μπάλα σε όλες τις φάσεις που έκανε δεν κατέληξε στα δίχτυα.

Για τον Λεβαδειακό αυτή ήταν τέταρτη νίκη του στις πέντε τελευταίες του επισκέψεις στο «Γεντί Κουλέ» και παρά το γεγονός ότι δεν έπιασε καλή απόδοση στο παιχνίδι, κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς, με τους οποίους ξέφυγε απο τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Παράλληλα η Βοιωτοί πέτυχαν και το πρώτο τους εκτός έδρας γκολ στη φετινή Σούπερ Λίγκα.

Από την άλλη ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να φτάσει στη δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη και τα βάζει με την ατυχία του, καθώς οι παίκτες του είδαν τη μπάλα να μην τους κάνει το χατίρι τρεις φορές και να καταλήγει στο δοκάρι.




Ο Λεβαδειακός ήταν η ομάδα που πίεσε στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ωστόσο, ο ΟΦΗ ήταν αυτός που έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με το Σίσιτς στο 8’ να πλασάρει, η μπάλα να κοντράρει στο πόδι του Χοσέμι και να πηγαίνει στο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 25’ είχαν και δεύτερο δοκάρι με τον Κουτσιανικούλη αυτή τη φορά. Ένα λεπτό πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Κουτσιανικούλης βρέθηκε μόνος του μέσα στην μεγάλη περιοχή, αλλά το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε ο Κυριακίδης. Στην εξέλιξη της φάσης ο Λεβαδειακός βγήκε στην αντεπίθεση με τον Πόι, ο οποίος είδε τον αμαρκάριστο Ροτζέιρο, του πέρασε τη μπάλα και με υπέροχη λόμπα έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους στο 45ο λεπτό.

Οι Βοιωτοί ξεκίνησαν εξαιρετικά στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφεραν να φτάσουν στο 2-0 στο 53’, όταν μετά τη σέντρα απο τον Πόι, η μπάλα κόντραρε στον Κουρδάκη και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του. Ο ΟΦΗ πίεσε για να μπορέσει να μειώσει, ωστόσο, δεν στάθηκε τυχερός, καθώς στο 69’ ο Βερόν επιχείρησε το σουτ, η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι και στην επαναφορά το σουτ από τον Βιτώρο απέκρουσε ο Κυριακίδης. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν και στη συνέχεια να πετύχουν κάποιο τέρμα, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.




ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Βερόν (87’ Περογραμβράκης), Κουτσιανικούλης (59’ Βιτώρος), Παπάζογλου, Βάντο (59’ Ζορμπάς), Κουρδάκης, Ζαχαράκης, Λαμπρόπουλος, Ιωαννίδης, Σόουζα, Σίσιτς

Στον πάγκο: Αγριμάκης, Σαρ, Μπανούσης, Μονιάκης

Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Μεντί, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Μάρτινς, Πόι (90’ Ναπολεόνι), Βασιλείου (74’ Λισγάρας), Ζησόπουλος, Μίλιεβιτς (46’ Ακόστα), Γεωργίου

Στον πάγκο: Κασμερίδης, Νικολακάκης, Μαχαίρας, Κοτίτσας



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: