Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

«Τέλειοι για να κερδίσουμε την Ίντερ»

«Τέλειοι για να κερδίσουμε την Ίντερ»
Μια τέλεια εμφάνιση και αρκετή δόση τύχης θα χρειαστεί η Κάλιαρι για να κερδίσει την Ίντερ, σύμφωνα με τον προπονητή της πρώτης, Ίβο Πούλγκα. Οι Σαρδηνοί βρίσκονταν σε πολύ καλή κατάσταση από τότε που αντικαταστάθηκε στον πάγκο ο Μάσιμο Φικαντέτι, αλλά εσχάτως γνώρισαν την ήττα από τη Φιορεντίνα και έμειναν στο 0-0 με την Κατάνια.

«Ανησυχούμε από το γεγονός ότι η Ίντερ έχει πολύ ανώτερο σύνολο από εμάς και θα χρειαστεί να κάνουμε μια τέλεια εμφάνιση για να πάρουμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα», τόνισε ο Πούλγκα και πρόσθεσε:

«Θέλουμε πολύ καλή εμφάνιση και πολλή τύχη για να τα καταφέρουμε. Είναι πολύ σύνηθες πάντως μια μικρή ομάδα να παίζει καλά κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα αλλά μένει με άδεια χέρια. Τιμωρούνται συνήθως λόγω έλλειψης ποιότητας.

Έτσι όπως το βλέπω αν επαναλάβουμε την εμφάνιση κόντρα στην Κατάνια με την ίδια ένταση αλλά με μεγαλύτερη συγκέντρωση στην τελική προσπάθεια, νομίζω ότι μπορούμε να αποσπάσουμε κάτι καλό.

Την προηγούμενη εβδομάδα απλά η μπάλα δεν ήθελε να μπει στα δίχτυα. Θα χρειαστεί να έχουμε τη σωστή ισορροπία μεταξύ της άμυνας και της επίθεσης, αλλά θα πρέπει να δείξουμε κάτι θετικό στο επιθετικό κομμάτι
».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: