Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Αναστόπουλος: «Έγιναν μαγικά πράγματα»

Αναστόπουλος: «Έγιναν μαγικά πράγματα»
Με την τύχη του τα είχε ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Αναστόπουλος, στην συνέντευξη Τύπου μετά την εντός έδρας ήττα με 2-0 από τον Λεβαδειακό.

Ο έμπειρος τεχνικός είδε τους ποδοσφαιριστές του να σημαδεύουν τρεις φορές το δοκάρι του Κυριακίδη, με αποτέλεσμα ο «Αναστό» να υπογραμμίσει πως αυτό το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την αληθινή εικόνα του ματς.

«Το έργο ήταν όπως το περσινό. Χάσαμε το πέναλτι του Κάλαϊτζιτς, χάσαμε και το παιχνίδι στις καθυστερήσεις. Είχαμε τις φάσεις για να προηγηθούμε στο σκορ, όχι μόνο δεν προηγηθήκαμε αλλά έγιναν μαγικά πράγματα για να δεχτούμε από μια κακή εκτίμηση στο 44’ το γκολ. Το μίνιμουμ αποτέλεσμα που θα μπορούσε να είναι στο πρώτο ημίχρονο, ήταν τουλάχιστον 2-0 υπέρ μας. Στο δεύτερο μέρος, στην πρώτη φάση του Λεβαδειακού, γίνεται το 0-2. Από εκεί και πέρα δυσκόλεψαν τα πράγματα», είπε αρχικά ο τεχνικός του ΟΦΗ για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Εμείς δεν παρατήσαμε το παιχνίδι με αποκορύφωμα το δοκάρι του Βερόν. Αν γινόταν το 1-2, η εξέλιξη θα ήταν διαφορετική. Σημασία έχει στο ποδόσφαιρο ότι κερδίζει αυτός που κάνει το γκολ. Δεν παρατήσαμε το παιχνίδι, είχαμε ευκαιρίες και επαληθεύτηκε ο νόμος του ποδοσφαίρου. Ξεχνάμε το παιχνίδι, προχωράμε, είμαστε μέσα στον στόχο μας και κοιτάζουμε το επόμενο κόντρα στα Γιάννενα που είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι», τα λόγια του Νίκου Αναστόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: