Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Ποια Φένλο; Η Μπορούσια Ντόρτμουντ!!

Ποια Φένλο; Η Μπορούσια Ντόρτμουντ!
Το μυαλό τους στον κρίσιμο αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ φαίνεται πως είχαν οι ποδοσφαιριστές του Άγιαξ, οι οποίοι αν και δεν εντυπωσίασαν επικράτησαν εντός έδρας της Φένλο με 2-0 στην 13ης αγωνιστικής της Eredivise. Έτσι, μετά από το «τρίποντο» ο «Αίαντας» φιγουράρει στην τέταρτη θέση με 24 βαθμούς.

Τώρα όσον αφορά στο ματς ο Άγιαξ ήταν εκείνος που μπήκε πιο δυνατά, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει τις πρώτες φάσεις του παιχνιδιού, κυρίως με μακρινά σουτ. Ωστόσο, η αμυντική γραμμή της Φένλο ήταν καλά «διαβασμένη» και δεν άφησε τους γηπεδούχους να απειλήσουν μέσα από την περιοχή.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για τους ποδοσφαιριστές του «Αίαντα», αφού στο 47’ ο Μποερίγκτερ έκανε το 1-0. Οι γηπεδούχοι κράτησαν με ευκολία το υπέρ τους σκορ. Μάλιστα, διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 84’ με τον Χοέσεν.

Στα άλλα ματς της 13ης αγωνιστικής η Βάλβαϊκ επικράτησε εκτός έδρας της Χέρενφεν με 2-0. Σπουδαία εντός έδρας «τρίποντο» πήρε η Τσόλε που νίκησε με 1-0 την Μπρέντα, ενώ ισόπαλες ήρθαν με 1-1 Γρόνινγκεν και Άλκμααρ.

Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής:

Σάββατο 17 Νοεμβρίου

Ντεν Χάαγκ-Αϊντχόφεν 1-6

Χέρενφεν-Βάλβαϊκ 0-2
Τσβόλε-Μπρέντα 2-0
Άγιαξ-Φένλο 2-0
Γκρόνιγκεν-Άλκμααρ 1-1

Κυριακή 18 Νοεμβρίου

Φίτεσε-Ναϊμέγκεν (13:30)
Ουτρέχτη-Τβέντε (15:30)
Φέγενορντ-Βίλεμ
Χέρακλες-Ρόντα (17:30)

Η επόμενη (14η) αγωνιστική:

Παρασκευή 23/11

Μπρέντα-Ντεν Χάαγκ

Σάββατο 24/11

Ναϊμέγκεν-Ουτρέχτη
Βάλβαϊκ-Γκρόνιγκεν
Φένλο-Χέρενφεν
Βίλεμ-Χέρακλες

Κυριακή 25/11

Ρόντα-Άγιαξ
Αϊντχόφεν-Φίτεσε
Άλκμααρ-Φέγενορντ
Τβέντε-Τσβόλε



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: