Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Στη Μπρίζ ο Γκρέταρσον!!

Την πρόσληψη του Άρναρ Γκρέταρσον για τη θέση του τεχνικού διευθυντή ανακοίνωσε και επίσημα η Κλαμπ Μπριζ. «Ανυπομονώ να ξεκινήσω δουλειά», τα πρώτα λόγια του Ισλανδού.

Στη Μπρίζ ο Γκρέταρσον!
Μετά το πέρασμά του από την ΑΕΚ ο Γκρέταρσον δεν βιάστηκε να βρει την επόμενη ομάδα που θα δουλέψει, ωστόσο, η πρόταση του βελγικού συλλόγου αλλά και το πρότζεκτ που του παρουσίασαν από τη διοίκηση φάνηκε πως ήταν αρκετά για να τον δελεάσουν και να πει το «ναι».

Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως είχε καλό προαίσθημα για την καινούργια του πρόκληση και δήλωσε έτοιμος να ξεκινήσει άμεσα δουλειά:

«Είχα πολύ καλό προαίσθημα όταν δέχθηκα το τηλεφώνημα από τον κ. Μόνερτ. Ξεκινάω δουλειά σε έναν εξαιρετικό σύλλογο, που βασίζεται σε μία μακρά παράδοση και έχει εντυπωσιακούς οπαδούς. Φιλοδοξία μας είναι να κερδίσουμε τίτλους. Ανυπομονώ να ξεκινήσω δουλειά».

Από τη μεριά του ο γενικός διευθυντής και διευθύνων σύμβουλος της Μπριζ, Βίνσεντ Μόνερτ, σχολίασε: «Είναι ξεκάθαρο ότι ο Γκρέταρσον έχει όλα τα προσόντα για να πετύχει. Έχει γνώσεις πάνω στο ποδόσφαιρο και έχει μία γεμάτη ατζέντα! Είναι ακριβώς αυτό που θέλαμε, συμβαδίζει με τη νοοτροπία του συλλόγου μας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προσωπικές επιλογές του Γκρέταρσον κατά το πέρασμά του από την «Ένωση», όπου συχνά-πυκνά κατηγορήθηκε για αδικαιολόγητη απουσία του για την πατρίδα του, ήταν οι Έιντουρ Γκούντγιονσεν και Έλφαρ Χέλγκασον.

O πρώτος στάθηκε άτυχος έπειτα από το σοβαρό τραυματισμό που είχε και στη συνέχεια δεν κατάφερε να προσαρμοστεί ενώ ο 20χρονος αμυντικός, που ήρθε στην Αθήνα με καλές προοπτικές, δεν κατάφερε ποτέ να δικαιολογήσει το ταλέντο του.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: