Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Θέλει το Κύπελλο ο Νταβίντ Λουΐς!

«Διψασμένος» για τίτλους είναι ακόμα ο Νταβίντ Λουΐς, όπως φάνηκε από όσα δήλωσε πριν το παιχνίδι της Τσέλσι με την Στεάουα για το Γιουρόπα Λιγκ.

Θέλει το Κύπελλο ο Νταβίντ Λουΐς

«Το Γιουρόπα Λιγκ είναι μια ευρωπαϊκή διοργάνωση. Μπορεί να μην είναι τόσο σημαντική όσο το Τσάμπιονς, παραμένει, ωστόσο μια μεγάλη διοργάνωση. Και στόχος των μεγάλων ομάδων είναι η κατάκτηση τίτλων. Για αυτό θέλω να καλέσω τους συμπαίκτες μου να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στον αγώνα με τη Στεάουα, ώστε να συνεχίσουμε την πορεία μας. Θέλω να προκριθούμε στην επόμενη φάση, όπως θέλω να κατακτήσουμε άλλο ένα ευρωπαϊκό κύπελλο», είπε με έμφαση ο Βραζιλιάνος αμυντικός.

Απέναντι στην Τσέλσι θα βρεθεί η Στεάουα. Το παιχνίδι αυτό αναμένεται δύσκολο, σύμφωνα με τον Νταβίντ Λουΐς. «Το όνομα της Στεάουα μπορεί να μην προκαλεί δέος, αλλά για να φτάσει μέχρι εδώ, δεν είναι τυχαία ομάδα. Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μόνο έτσι θα καταφέρουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που ζητάμε», τόνισε ο Νταβίντ Λουΐς.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: