Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

«Δεν κρίνεται η πρόκριση από το πρώτο ματς»

Σίγουρος πως η ομάδα του μπορεί να αποκλείσει τη Λάτσιο και να συνεχίσει την πορεία της στο Γιουρόπα Λιγκ εμφανίστηκε ο προπονητής της Στουτγάρδης, Μπρούνο Λαμπαντία.

«Δεν κρίνεται η πρόκριση από το πρώτο ματς»
Στο πρωτάθλημα της Γερμανίας δεν κάνει κάποια… αξιομνημόνευτή χρονιά, αφού βρίσκεται κάτω από τη μέση της βαθμολογίας. Στην Ευρώπη, όμως, η Στουτγάρδη έχει καταφέρει να φτάσει μέχρι τη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ, αποδεικνύοντας πως έχει αρκετές δυνατότητες. Τόσες, που ελπίζει να ξεπεράσει το εμπόδιο και της Λάτσιο και να προχωρήσει ακόμα περισσότερο, όπως δηλώνει ο προπονητής της, Μπρούνο Λαμπαντία.

«Αναμφισβήτητα η Λάτσιο είναι μια εξαιρετική ομάδα, με πολύ ικανούς ποδοσφαιριστές. Αλλά εμείς έχουμε αποδείξει πως είμαστε ικανοί να σκοράρουμε σε κάθε αγώνα και να δυσκολέψουμε κάθε αντίπαλο. Θέλουμε να συνεχίσουμε την πορεία μας στην Ευρώπη και να φτάσουμε ακόμα πιο μακριά. Οι δύο αγώνες με τους Ιταλούς θα είναι δύσκολοι, αλλά είμαι αισιόδοξος πως έχουμε τις δυνατότητες να περάσουμε εμείς στην επόμενη φάση», τόνισε την παραμονή του αγώνα ο προπονητής της Στουτγάρδης.

Η πρόκριση, σύμφωνα με τον Γερμανό, δεν θα κριθεί από το πρώτο παιχνίδι. «Το ζευγάρι αυτό είναι αμφίρροπο. Εμείς έχουμε τις δυνατότητες να πετύχουμε γκολ εκτός έδρας, αλλά θέλουμε να πάρουμε προβάδισμα από το ματς της Γερμανίας. Θέλουμε να πάμε στη Ρώμη πιο ήρεμοι και για να το καταφέρουμε αυτό πρέπει να νικήσουμε. Πάντως, πολύ δύσκολα θα κριθεί η πρόκριση από τον πρώτο αγώνα», εκτιμά ο Λαμπαντία.

Κλείνοντας, ο προπονητής της Στουτγάρδης θύμισε τις ιταλικές καταβολές του. «Η καταγωγή μου είναι από την Ιταλία, οπότε οι αγώνες με τη Λάτσιο θα είναι ιδιαίτεροι για μένα. Θα είναι σαν να παίζω εναντίον ομάδας της πατρίδας μου. Αυτό, ασφαλώς, δεν πρόκειται να επηρεάσει τη δουλειά μου. Θέλω να προκριθούμε, έστω και αν πρέπει να αποκλείσουμε τους σχεδόν… συμπατριώτες μου», είπε χαρακτηριστικά ο Μπρούνο Λαμπαντία.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: