Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Μαραντόνα: «Ο Μπλάτερ φταίει που δεν προπονώ!»

Απογοητευμένος από το γεγονός ότι δεν προπονεί κάποια ομάδα εμφανίστηκε ο Ντιέγκο Μαραντόνα, θεωρώντας πως ο Μπλάτερ έχει ευθύνη για αυτό!

Μαραντόνα: «Ο Μπλάτερ φταίει που δεν προπονώ!»
Ο Αργεντινός μύθος μπορεί μεν να βγάζει το ψωμί του στο Ντουμπάι ως πρέσβης αθλητικών θεμάτων, ωστόσο θεωρεί πως θα έπρεπε να βρίσκεται στο τιμόνι είτε της Νάπολι, είτε της Μπόκα Τζούνιορς.

Υπεύθυνο για το γεγονός αυτό θεωρεί τον Σεπ Μπλάτερ, καθώς πιστεύει πως ο πρόεδρος της FIFA δεν του κάνει αρκετό… promotion.

«Βλέπω πολλές φορές κάποιους προπονητές που κάνουν αλλαγές που ευνοούν την αντίπαλη ομάδα και σκέφτομαι πώς είναι δυνατόν να μην προπονώ. Έχω την αίσθηση πως ο Μπλάτερ χειρίζεται τα πάντα.

Πηγαίνει στην Ισπανία και λέει ότι καλύτερος είναι ο Ντι Στέφανο. Μετά στη Βραζιλία και λέει τα ίδια για τον Πελέ, ή στην Αργεντινή για τον Μέσι. Για μένα δεν λέει τίποτα και αυτό επηρεάζει πολύ το αν θα προσληφθώ ή όχι. Αν κάποιος με βοηθήσει αυτός θα είναι ο Πλατινί και όχι ο Μπλάτερ».

Ο Μαραντόνα αναφέρθηκε και στη σχέση του με τον Ρικέλμε και την επιστροφή του τελευταίου στην Μπόκα:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό, είναι πολύ καλό ότι διασκεδάζει ακόμα παίζοντας. Εκείνος είχε προβλήματα μαζί μου, εγώ όχι. Αυτός παρασύρθηκε στη μεταξύ μας σχέση, αλλά σε μένα κόλλησαν τη ρετσινιά. Εγώ θα έδινα και το χέρι μου για να είμαι 30 χρονών και να μπορώ να παίξω στην Μπόκα».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: