Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

«Αρέσει στην Μίλαν ο Στρούτμαν»

Το ενδιαφέρον της Μίλαν για τον Κέβιν Στρούτμαν είναι μόνο… φιλολογικό, σύμφωνα με τον μάνατζερ του παίκτη, Κίελ Ντέκερ, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει επίσημη πρόταση από τους «ροσονέρι».

«Αρέσει στην Μίλαν ο Στρούτμαν»
Το όνομά του «έπαιξε» πολύ στην τελευταία μεταγραφική περίοδο. Η Μίλαν έδειχνε να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, αλλά ποτέ δεν έκανε το… αποφασιστικό βήμα. Έτσι ο Κέβιν Στρούτμαν παρέμεινε στην Αϊντχόφεν και συνεχίζει την καριέρα του στο ολλανδικό πρωτάθλημα. Για πόσο, όμως;

Σύμφωνα με τον μάνατζερ του παίκτη, Κίελ Ντέκερ, κάθε συζήτηση για παραχώρηση του Στρούτμαν είναι πρόωρη. «Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πέρασε, ενώ αυτή του καλοκαιριού απέχει ακόμα πολύ. Συνεπώς κάθε κουβέντα για το μέλλον του πελάτη μου μοιάζει να μην έχει νόημα. Είμαστε ακόμα στο Μάρτιο και μέχρι τον Ιούλιο πολλά μπορεί να αλλάξουν. Για την ώρα ο Κέβιν είναι παίκτης της Αϊντχόφεν και στο μυαλό του είναι το καλό της ομάδας του», τόνισε στο κανάλι της Μίλαν ο Ντέκερ.

Το ενδιαφέρον της Μίλαν, όμως, ήταν υπαρκτό; Ο Ντέκερ δεν αρνείται πως οι «ροσονέρι» έχουν κάνει κάποιες κινήσεις προς τον πελάτη του. «Ξέρω πως η ιταλική ομάδα ενδιαφέρεται για τον Στρούτμαν. Έχουμε συζητήσει με ανθρώπους του συλλόγου και μου έχουν αποκαλύψει πως ο παίκτης τους αρέσει. Αλλά έχουμε μείνει εκεί. Με την έννοια πως δεν έχει γίνει κάποιο άλλο βήμα, δεν έχει κατατεθεί πρόταση, ούτε σε εμένα, ούτε στην Αϊντχόφεν», αποκάλυψε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή.

Αναφορικά με το μέλλον του 23χρονου μέσου, ο Ντέκερ δεν έκρυψε πως περιμένει προτάσεις από συλλόγους της Ευρώπης. «Περιμένουμε το καλοκαίρι για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Πιθανότατα θα έρθει πρόταση από τη Μίλαν, αλλά εμείς είμαστε ανοιχτοί σε κάθε καλή προσφορά. Αν και οι φήμες θέλουν τον πελάτη μου να καταλήγει στο Μιλάνο, δεν αποκλείεται να είναι διαφορετικός ο προορισμός του», σημείωσε με νόημα ο Κίελ Ντέκερ.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: