Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

«Έφυγε» ο Γιώργος Κατσαμούρης!

Ακόμη μια απώλεια για το ελληνικό βόλεϊ και τον ελληνικό αθλητισμό, καθώς ξαφνικά έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 45 ετών ο πρώην αθλητής Γιώργος Κατσαμούρης. Ο εκλιπών έχει φορέσει τη φανέλα πολλών ομάδων της Θεσσαλονίκης, μεταξύ άλλων του ΠΑΟΚ, του Απόλλωνα Καλαμαριάς, της ΧΑΝΘ και άλλων.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΣ ΠΑΟΚ, στην οποία αναφέρει: "Μετά την αναγγελία του θανάτου του παλιού αθλητή του τμήματος πετοσφαίρισης του συλλόγου ΚΑΤΣΑΜΟΥΡΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ.ΠΑΟΚ αποφάσισε να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του στην οικογένεια του θανόντος και αντί στεφάνου να καταθέσει συμβολικό ποσό στο Παιδικό χωριό SOS".

Η καριέρα του:

Ο Γιώργος Κατσαμούρης γεννήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου 1968 στη Θεσσαλονίκη και, αφού ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ στον Γαλαξία, έδωσε τα πρώτα δείγματα του ταλέντου του στην ΧΑΝΘ (1982-1988). Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, με τη φανέλα του οποίου αγωνίστηκε από το 1988 ως το 1995, για να ακολουθήσουν ο Εσπερος Βυζαντίου, ο Αετός, ο ΠΟ Μουδανιών, ο Απόλλων Καλαμαριάς, η ΜΕΝΤ και ο ΑΣ Πέρα. Φέτος αγωνιζόταν στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα με το Ναύαρχο Βότση.


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: