Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Δεν υπάρχει θέμα Τζέκο στη Ντόρτμουντ!

Ο Έντιν Τζέκο δεν αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Μπορούσια Ντόρτμουντ, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του συλλόγου, Χανς Γιοακίμ Βάτσκε, σε συνέντευξή του σε κανάλι της Γερμανίας.

Δεν υπάρχει θέμα Τζέκο στη Ντόρτμουντ
Τις προηγούμενες μέρες είχε κυκλοφορήσει η φήμη πως ο αντικαταστάτης του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, αν ο τελευταίος αποχωρούσε από την Μπορούσια Ντόρτμουντ το ερχόμενο καλοκαίρι, θα ήταν ο Έντιν Τζέκο. Η φήμη αυτή, όμως, διαψεύστηκε κατηγορηματικά από τον πρόεδρο της Ντόρτμουντ, Χανς Γιοακίμ Βάτσκε, με όσα δήλωσε στο «Sport 1» αναφορικά με τις μεταγραφικές υποθέσεις της ομάδας του.

«Όποιος πιστεύει πως ένας παίκτης θα αφήσει τη Μάντσεστερ Σίτι και θα έρθει στην Ντόρτμουντ, δεν έχει καταλάβει ούτε τους νόμους της ποδοσφαιρικής αγοράς, ούτε τη στρατηγική της ομάδας μου στο θέμα των μεταγραφών. Στόχος μας είναι να παίρνουμε νεαρούς και άγνωστους ποδοσφαιριστές και να τους εξελίσσουμε. Συνεπώς, όσα ελέχθησαν περί μετακίνησης του Τζέκο, ανήκουν στο χώρο της φαντασίας. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να ενδιαφερθούμε ή να αποκτήσουμε τον Βόσνιο επιθετικό», ξεκαθάρισε ο Βάτσκε.

Η Ντόρτμουντ, ωστόσο, θα χρειαστεί έναν παίκτη ικανό να καλύψει το κενό που θα αφήσει ο Λεβαντόφσκι. Ο πρόεδρος του συλλόγου, πάντως, δεν είναι τόσο σίγουρος πως ο Πολωνός θα παραχωρηθεί. «Το συμβόλαιο του Ρόμπερτ λήγει το καλοκαίρι του 2014. Αν το ερχόμενο καλοκαίρι δεν φτάσουν στα γραφεία του συλλόγου μας προτάσεις που να ανταποκρίνονται στην αξία του, δεν πρόκειται να τον παραχωρήσουμε. Προτιμούμε να τον κρατήσουμε και την επόμενη χρονιά κι ας φύγει χωρίς να πάρουμε ούτε ένα ευρώ, παρά να τον… ξεπουλήσουμε. Δεν είναι αυτός ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε το ποδόσφαιρο», είπε με έμφαση ο Χανς Γιοακίμ Βάτσκε.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: