Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Μένει ελεύθερος ο Κλάσνιτς!

Στο τέλος της φτάνει η καριέρα του Ιβάν Κλάσνιτς με τη φανέλα της Μάιντς, αφού ο Κροάτης επιθετικός δεν έχει ικανοποιήσει τους ανθρώπους της ομάδας του.

Μένει ελεύθερος ο Κλάσνιτς

Τα χρόνια, όμως περνούν για όλους και η παρουσία του Κλάσνιτς στη σημερινή του ομάδα, τη Μάιντς, δεν θυμίζει σε τίποτα τον πολύ καλό φορ του παρελθόντος. Έχοντας αγωνιστεί σε μόλις 2 αγώνες πρωταθλήματος, ο 33χρονος επιθετικός βρίσκεται πολύ κοντά στην… έξοδο από τη γερμανική ομάδα, οι άνθρωποι της οποίας δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την αγωνιστική ετοιμότητα και προσφορά του Κροάτη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Bild», το συμβόλαιο του Κλάσνιτς, το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, δεν πρόκειται να επεκταθεί, με αποτέλεσμα ο Κροάτης φορ να μένει ελεύθερος.

Απομένει να δούμε αν ο Κλάσνιτς θα δεχτεί προτάσεις από ομάδες της αρεσκείας του, ή θα αποφασίσει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Να σημειωθεί πως ο Ιβάν Κλάσνιτς είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που έλαβε μέρος σε μεγάλη διοργάνωση (το Euro του 2008), έχοντας υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού, μετά το πρόβλημα που του διεγνώσθη μία χρονιά πριν.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: