Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

«Μίνι» διαρκείας ο Εργοτέλης!

Την ευκαιρία στους φιλάθλους του να αποκτήσουν εισιτήριο διαρκείας για τα εναπομείναντα εννιά εντός έδρας παιχνίδια δίνει ο Εργοτέλης.

«Μίνι» διαρκείας ο Εργοτέλης
Ο Εργοτέλης πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Football League, βρίκσεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα δείχνει να είναι σχεδόν δεδομένη.

Η διοίκηση του συλλόγου με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι θα εκδώσει «μίνι» εισιτήρια διάρκειας για τα εννιά εντός έδρας παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Το κόστος για τις κάρτες διαρκείας θα είναι 50 ευρώ και από την διοίκηση εκφράζεται η αισιοδοξία ότι με αυτόν τον τρόπο θα δώσουν το «παρών» στο γήπεδο ακόμη περισσότερη οπαδοί της ομάδας.

Παράλληλα μέσω της ανακοίνωσης γνωστοποιείται ότι έχουν τεθεί σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον προσεχή αγώνα με τον Πιερικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εργοτέλη:

«Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ενημερώνει ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία μίνι εισιτήρια διαρκείας για τα εναπομείναντα εννέα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας με κόστος μόλις 50 ευρώ. Δίνουμε το “παρών” στο Παγκρήτιο Στάδιο για να ενισχύσουμε την τεράστια προσπάθεια και να βοηθήσουμε τον Εργοτέλη μας να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει. Όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε στο τέλος την άνοδο στη Super League.

Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα (09/03/13) του Σαββάτου με τον Πιερικό στο Παγκρήτιο Στάδιο (15.00) στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Football League. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ και θα είναι ελεύθερη για τα παιδιά έως 15 ετών εκτός από τη θύρα 1. Τα εισιτήρια και τα μίνι διαρκείας διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρτινέγκο (Νικολάου Πλαστήρα 1, τηλ: 2810313959)
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: