Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

«Δεν έχει δείξει τίποτα ακόμα ο Βλαχοδήμος»

Την πίστη ότι ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος θα ξεχωρίζει με τη φανέλα του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Μαρσελίνιο.

«Δεν έχει δείξει τίποτα ακόμα ο Βλαχοδήμος»

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός και πρώην συμπαίκτης του νεαρού παίκτη στην Skoda Ξάνθη τόνισε: «Έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Δεν έχει δείξει τίποτα ακόμη. Είναι παικτάρα και αν πιάσει την απόδοση που μπορεί θα δείτε τι εννοώ…».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μαρσελίνιο στην εφημερίδα «Γαύρος»

Θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας για τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο.

«Είναι παικταράς. Πρόκειται για νέο παιδί. Δεν έχω μεγαλώσει ακόμη ποδοσφαιρικά. Κι αυτό δεν το λέω για κακό. Εννοώ ότι έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Δεν έχει δείξει τίποτα ακόμη. Είναι παικτάρα και αν πιάσει την απόδοση που μπορεί θα δείτε τι εννοώ… Έχει να κάνει ακόμη πολλά βήματα παραπάνω»!

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, πάντως, ανταποκρίνεται μια χαρά στον Ολυμπιακό στα πρώτα του παιχνίδια…

«Ο Παναγιώτης είναι ένας παίκτης, ο οποίος μπορεί να παίξει σε υψηλό επίπεδο. Είναι πραγματικό ταλέντο και για αυτό μπορεί να το καταφέρει. Είναι παίκτης επιπέδου Champions League… Μπορεί να κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό και μέχρι τώρα τα έχει καταφέρει. Αξίζει την πορεία που έχει…».

Ποιο είναι το μεγάλο πλεονέκτημα κατά την άποψή σας; Τον έχετε ζήσει αρκετά, πώς μπορεί να κάνει τη διαφορά;

«Θεωρώ ότι είναι ένας παίκτης, ο οποίος ξέρει να διαβάζει άψογα τον προσωπικό του αντίπαλο. Κι αυτό είναι το μεγάλο του πλεονέκτημα. Το ένας με έναν. Μπορεί να πάρει την μπάλα και να περάσει τον αντίπαλό του εύκολα και να δημιουργήσει κίνδυνο. Επίσης, είναι εξαιρετικός στην αντεπίθεση. Και αυτό διότι εκτός από τεχνική και ντρίμπλα, είναι φοβερά γρήγορος. Παίρνει την μπάλα και φεύγει…».

Μέχρι στιγμής είναι σχεδόν σε όλες τις φάσεις, αλλά έχει δείξει ότι χάνει ευκαιρίες. Εννοώ ότι θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα γκολ από ένα… Τι πιστεύετε εσείς;

«Αυτό εννοούσα ότι μπορεί να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο. Έχει απίστευτο ταλέντο… Ο Παναγιώτης μπορεί να κάνει πολλά πράγματα και φυσικά να σκοράρει. Η φετινή χρονιά είναι ιδανική για εκείνον. Θα έχει την ευκαιρία να πάρει εμπειρίες στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας και να δουλέψει για να γίνει καλύτερος του χρόνου. Του χρόνου πιστεύω ότι θα κάνει τη διαφορά…».

Πιστεύετε μπορεί να εξελιχθεί και σε σκόρερ;

«Ναι, φυσικά…».

Έχετε μιλήσει μαζί του;

«Μιλήσαμε στο μεταξύ μας παιχνίδι με την Ξάνθη… Εκεί τον είδα τελευταία φορά».

Θέλετε να αποκαλύψετε τι του έχετε πει όλο αυτό το διάστημα;

«Πέρσι του έλεγα ότι ήταν ένα τρομερό σχολείο στη Γερμανία και του τόνιζα ότι μπορεί να γίνει από τους καλύτερους. Στην Ξάνθη ήταν από τους καλύτερους και του τόνιζα ότι έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης… Όταν πήγε στον Ολυμπιακό του είπα ότι εκεί θα έχει την ευκαιρία να μάθε περισσότερο. Έμαθε πολλά, πιστεύω και χαίρομαι. Στον Ολυμπιακό, όμως, θα γίνει καλύτερο. Πιστεύω ότι του χρόνου θα ξεχωρίζει…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: