Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Ου μπλέξεις!

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά πέντε φορές έχει αλλάξει φέτος η τεχνική ηγεσία του Άρη. Σε μία δύσκολη περίοδο, οι «κίτρινοι» ξεκίνησαν με τον Κατσαβάκη στον πάγκο αλλά δεν ξέρουμε με ποιον θα τελειώσει!

Ου μπλέξεις!
Ο Άρης, όπως και αρκετές ομάδες της Σουπερλίγκας, ξεκίνησαν στο πρωτάθλημα με περιορισμούς στις μεταγραφές.

Η φιλοδοξίες των «κίτρινων» έφτασαν στην παραμονή στην Σουπερλίγκα και όχι κάτι παραπάνω. Άλλωστε, ο Μάκης Κατσαβάκης όταν ανέλαβε την ομάδα, γνώριζε πως τα πράγματα θα ήταν δύσκολα. Ο Έλληνας τεχνικός παρέμεινε στον πάγκο του Άρη μέχρι τις 7 Οκτωβρίου αφού μετά την εντός έδρας ήττα από τον Πλατανιά (0-2) παραιτήθηκε. Απολογισμός του Κατσαβάκη στο πρωτάθλημα ήταν 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες!

Τον αντικατέστησαν άμεσα με το προπονητικό δίδυμο της ομάδας Νέων, Νίκο Πασσιαλή και Δημήτρη Μπουγιουκλή. Ο Άρης ξεκίνησε καλά, κλέβοντας βαθμό στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό (1-1), συνέχισε αήττητος κόντρα στον Ολυμπιακό (2-2) στο «Κλ. Βικελίδης», νίκησε τη Βέροια (2-1) εντός έδρας αλλά μετά ήρθε ο… κατήφορος. Τρεις ήττες και μία ισοπαλία ήταν τα επόμενα αποτελέσματα και ήρθε το «τέλος» για τους Πασσιαλή-Μπουγιουκλή.

Τότε ήταν που ήρθε ο Λούκας Αλκαράθ. Ο Ισπανός ξεκίνησε αήττητος για τρία ματς (μία νίκη, δύο ισοπαλίες) αλλά χρεώθηκε τον αποκλεισμό του Άρη από την Καλλιθέα στο Κύπελλο Ελλάδος. Ακολούθησαν μία ήττα, δύο ισοπαλίες και μία πρόταση συνεργασίας με τη Γρανάδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν και ο Αλκαράθ μας χαιρέτησε.

Εκεί ήταν που εμφανίστηκε ο «στρατιώτης» Γιάννης Μιχαλήτσος. Πήρε ισοπαλία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (2-2), αλλά η συνέχεια δεν κρίθηκε επιτυχημένη. Τρεις ήττες και μία νίκη σε έναν Άρη που παλεύει για την παραμονή δεν φτάνουν.

Τώρα, οι «κίτρινοι» αναζητούν τον άνθρωπο που θα τους οδηγήσει στην σωτηρία αλλά ο πάγκος του Άρη μοιάζει με «ηλεκτρική καρέκλα».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: