Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Οινοπαραγωγός ο Πίρλο!

Διαφημιστικό σποτ «γύρισε» ο Αντρέα Πίρλο προκειμένου να προωθήσει το κρασί που παράγει η οικογενειακή οινοποιεία της οποίας ηγείται ο πατέρας του, Λουίτζι.

Οινοπαραγωγός ο Πίρλο
Ως ποδοσφαιριστής έχει καταφέρει να… μεθύσει πολλούς αμυντικούς, αλλά και τερματοφύλακες με τις ενέργειές του στα τόσα χρόνια της μεγάλης καριέρας του. Ως οινοποιό περιμένουμε να τον κρίνουμε, αν και είναι βέβαιο πως ένας τελειομανής όπως είναι ο Αντρέα Πίρλο, δεν πρόκειται να μας απογοητεύσει.

Η οικογένεια του Αντρέα έχει δημιουργήσει μια μικρή οινοποιεία, παράγοντας το δικό της κρασί από το 2007. Ο πατέρας του ποδοσφαιριστή, Λουίτζι, είναι αυτός που φροντίζει τους αμπελώνες, όντας ιδιαίτερα σχολαστικός στην τήρηση των παραδοσιακών μεθόδων καλλιέργειας, στις οποίες πρωταρχικό ρόλο παίζει η ισορροπία του περιβάλλοντος και η αποφυγή χρήσης χημικών λιπασμάτων ή εντομοκτόνων. Συνεπώς πρόκειται για βιολογική καλλιέργεια.

Αυτό έχει θετικό αντίκτυπο στην ποιότητα του προϊόντος, το οποίο σύμφωνα με τους ειδικούς είναι εξαιρετικό, συνδυάζοντας λεπτά αρώματα, με ελαφρές γεύσεις φρούτων και πολύ δροσερή αίσθηση.

Από τους αμπελώνες της οικογένειας Πίρλο, οι οποίοι βρίσκονται στην επαρχία της Μπρέσια, παράγονται 4 είδη κρασιού. Ένα λευκό, ένα ροζέ και δύο κόκκινα. Και τα τέσσερα είδη εξάγονται σε όλο τον κόσμο μέσω της ιστοσελίδας της επιχείρησης και η τιμή τους θεωρείται χαμηλή, σε σχέση με την προσφερόμενη ποιότητα.

Στόχος της οικογένειας είναι η προώθηση του προϊόντος και στη δύσκολη αγορά της Ιταλίας και για το λόγο αυτό ο Αντρέα πρωταγωνιστεί στο διαφημιστικό σποτ, ελπίζοντας να κάνει γνωστό το κρασί της οικογένειάς του και στην πατρίδα του.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: