Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη ο Σιμεόνε!

Τους ανθρώπους της διοίκησης της Ατλέτικο Μαδρίτης για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν ευχαρίστησε ο Ντιέγκο Σιμεόνε μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τους «ροχιμπλάνκος».

Ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη ο Σιμεόνε
Κατάφερε να κατακτήσει το περσινό Γιουρόπα Λιγκ, καθώς και το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ. Φέτος βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ενώ έχει προκριθεί και στον τελικό του Κόπα Ντελ Ρέι, όπου θα αντιμετωπίσει την συμπολίτισσά της Ρεάλ. Η Ατλέτικο Μαδρίτης υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Σιμεόνε παρουσιάζεται ολοένα και καλύτερη, κάτι που εκτίμησαν και οι διοικούντες, προσφέροντας νέο, τετραετές συμβόλαιο στον Αργεντινό τεχνικό.

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Σιμεόνε παραχώρησε συνέντευξη στους εκπροσώπους του Τύπου, ευχαριστώντας τους συνεργάτες του στην Ατλέτικο. «Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της διοίκησης, οι οποίοι με εμπιστεύτηκαν, δίνοντάς μου την ευκαιρία να προπονήσω την ομάδα και σήμερα απέδειξαν πως αναγνωρίζουν το έργο μου με την πρόταση επέκτασης του συμβολαίου που μου έκαναν. Μετά θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου, αφού χωρίς τη δική τους βοήθεια δεν θα μπορούσα να πετύχω τίποτα. Η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για ακόμα 4 χρόνια, κάτι που σημαίνει πως όλοι μαζί καλούμαστε να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα του κόσμου της ομάδας», τόνισε ο Σιμεόνε.

Αναφερόμενος στους στόχους του, αποκάλυψε πως παραμένουν υψηλοί. «Πρωταρχικός στόχος μου είναι η συνεχής εξέλιξη και βελτίωση της ομάδας. Θέλω κάθε χρόνο να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Από εκεί και πέρα, θέλουμε να συνεχίσουμε να κατακτούμε τίτλους, τόσο στην Ισπανία, όσο και στην Ευρώπη. Με τη σκληρή και συνεπή δουλειά που κάνουμε, είμαι βέβαιος πως μπορούμε να τα καταφέρουμε», υπογράμμισε ο Ντιέγκο Σιμεόνε.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: