Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Τσαϊρέλης: «Θα βγούμε στην 4αδα εύκολα ή δύσκολα»

Ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Τσαϊρέλης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου αναφέρθηκε στη φετινή πορεία του Δικέφαλου, τους στόχους της ομάδας, τη δική του ανανέωση συμβολαίου αλλά και στον κόσμο του ΠΑΟΚ και την παρουσία του στο γήπεδο.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για την ελληνική «παροικία» που υπάρχει στον ΠΑΟΚ:

«Φέτος είμαστε πολλοί Έλληνες. Υπάρχει πολύ καλή επικοινωνία. Είναι καλύτερα όταν είμαστε τόσοι έλληνες και υπάρχει πολύ καλό κλίμα».


Για τους στόχους της ομάδας:

«Εδώ που φτάσαμε θα ήταν ψέμα να πούμε πως δεν κοιτάμε πιο ψηλά, στις θέσεις 3-4. Γίνεται καλή δουλειά στην ομάδα και πιστεύω πως στο τέλος θα είμαστε στην 4αδα, εύκολα ή δύσκολα. Έχουμε κάνει πολύ καλές εμφανίσεις, παρά τους συχνούς τραυματισμούς που ταλαιπωρούν πολλούς από εμάς».


Για τον κόσμο της ομάδας:

«Εγώ δε μπορώ να μπω στο μυαλό του κόσμου. Όσοι έρχονται στο γήπεδο μας βοηθούν και με το παραπάνω. Μας προβληματίζει ο λίγος κόσμος αλλά ελπίζουμε να επιστρέψουν στο γήπεδο».


Για τη συνεργασία που έχουν με τη διοίκηση:

«Οι άνθρωποι της διοίκησης είναι πάντα από πίσω μας και μας βοηθούν όπως μπορούν. Υπάρχει πολύ καλή συνεργασία. Στη διοίκηση είναι άνθρωποι που αγαπούν τον ΠΑΟΚ και αυτό είναι καλό».


Για την ανανέωση του συμβολαίου του και αν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ τη νέα χρονιά:

«Μου αρέσει πολύ το κλίμα στην ομάδα. Νιώθω πολύ άνετα αλλά είναι ακόμα νωρίς. Θα τελειώσει το πρωτάθλημα και θα δούμε».


Για τις πολύ καλές εμφανίσεις της ομάδας και το μυστικό της επιτυχίας:

«Όλα ξεκινάν από τον προπονητή. Είχε πολλά πράγματα στο μυαλό του και του βγήκαν. Η ομάδα συνεχίζει τη σκληρή δουλειά».


Για το All Star Game που και ο ίδιος θα συμμετάσχει:

«Το All Star Game πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο. Κάποιοι παίκτες μπορεί να είναι κουρασμένοι αλλά όλοι θα θέλουν να το χαρούν».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: