Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Τελειώνει του Ντιακιτέ στη Νάπολι!

Λεπτομέρειες απομένουν για οριστική συμφωνία ανάμεσα στη Νάπολι και τον Μομπιντό Ντιακιτέ, σύμφωνα με τη «Gazzetta dello sport». Εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να «πέσουν» οι υπογραφές.

Τελειώνει του Ντιακιτέ στη Νάπολι
Βρίσκεται εκτός ρόστερ της Λάτσιο, όχι γιατί αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού ή έχει υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα, αλλά γιατί δεν έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση του συλλόγου την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο. Αυτή είναι η… τιμωρία που επέβαλλε ο Κλαούντιο Λοτίτο στον Μομπιντό Ντιακιτέ, ελπίζοντας με τον τρόπο αυτό να τον μεταπείσει και να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Ρώμης.

Αν και απουσιάζει από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα εδώ και καιρό, ο Ντιακιτέ παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλής ανάμεσα στις ιταλικές ομάδες. Αυτό φαίνεται από το… φλερτ που έχει ξεκινήσει ανάμεσα στον αμυντικό και τη Νάπολι και το οποίο αναμένεται εντός της ερχόμενης εβδομάδας να καταλήξει σε… γάμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Gazzetta dello sport» οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία, αφού οι μικρές διαφορές ανάμεσα σε όσα αξιώνει ο παίκτης και σε αυτά που προσφέρει ο σύλλογος, σύντομα θα καλυφθούν.

Υπογραφές στο συμβόλαιο συνεργασίας του Ντιακιτέ με τη Νάπολι θα «πέσουν» την επόμενη εβδομάδα, όταν ο μάνατζερ του παίκτη θα έχει αναρρώσει από την ασθένεια που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες, σε συνάντηση που έχει ήδη προγραμματιστεί.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: