Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Τσιώλης στο «Αθλητικό Metropolis»: «Ο κόσμος του Άρη να στηρίξει την ομάδα»

Ο Σάκης Τσιώλης, προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», όπου μίλησε για την φετινή πορεία του Αστέρα, το παιχνίδι με τον Πλατανιά και τον τελικό Κυπέλλου, τον ΠΑΟΚ αλλά και τον Άρη και τη μάχη που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:


Για το Κύπελλο και το παιχνίδι με τον Πλατανιά:

«Όπως δείχνουν τα πράγματα ο ΠΑΟΚ θα είναι ο επόμενος αντίπαλός μας στα ημιτελικά. Θέλουμε να περάσουμε, να παίξουμε με τον ΠΑΟΚ, να διεκδικήσουμε αυτό που μπορούμε και να πάμε στον τελικό».


Για τη μάχη για τη δεύτερη θέση και τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ:

«Όταν η ομάδα είναι μονίμως στη δεύτερη θέση είναι λογικό να βλέπεις ότι μπορείς να διεκδικήσεις τη δεύτερη θέση στα πλέι οφ. Εκεί βέβαια είναι άλλο πρωτάθλημα και το βάρος μιας φανέλας όπως του ΠΑΟΚ ή του Παναθηναϊκού θα παίξουν μεγάλο ρόλο. Εκεί έχουμε ένα μειονέκτημα εμείς όμως όλα κρίνονται στο γήπεδο».


Για το τι θα προτιμούσε να πετύχει φέτος ο Αστέρας αν επέλεγε να διαλέξει ανάμεσα σε Κύπελλο ή την είσοδο της ομάδας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ:

«Το πιο σημαντικό είναι τα λεφτά για αυτό το Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολύ σημαντικό γιατί θα γεμίσει τα ταμεία του συλλόγου. Ο Αστέρας έχει δημιουργήσει τη δική του ιστορία, έχει μια πολύ οργανωμένη ομάδα και καλή διοίκηση».


Για τον ΠΑΟΚ που θα είναι ο αντίπαλός του αν αποκλείσει τον Πλατανιά:

«Ο ΠΑΟΚ όταν έρθουν τα δύσκολα παιχνίδια θα είναι μια διαφορετική ομάδα. Ενισχύθηκε τη μεταγραφική περίοδο και έχει παίκτες με μεγάλη βαρύτητα όπως ο Αθανασιάδης ή ο Σαλπιγγίδης».


Για τον Άρη και τη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία:

«Το σενάριο να υποβιβαστεί ο Άρης φαντάζει εφιαλτικό. Εγώ γεύτηκα την ιστορία και τη μαγεία του Άρη αλλά αναγνωρίζω πως υπάρχει ο κίνδυνος. Δεν ξέρω τι συνέβη με τον κ. Μιχαλήτσο αλλά ο κόσμος του Άρη θα πρέπει να ενισχύσει την ομάδα γιατί είναι καθοριστικό το παιχνίδι με το Λεβαδειακό. Ασχετα με το ποιος θα είναι ο προπονητής θα πρέπει ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο και να βοηθήσει την ομάδα γιατί αν δεν έρθει η νίκη θα τελειώσουν όλα».







πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: