Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Ισαάκ στο Metropolis: «Έχουμε στόφα για την άνοδο»

Την πεποίθησή του πως ο Ηρακλής έχει όλες τις δυνατότητες για να πετύχει το στόχο της ανόδου εξέφρασε μέσω της εκπομπής "Τρίτο Ημίχρονο" του "Αθλητικού Metropolis" ο Ισάακ Χοβέ.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός των "κυανολεύκων" σηείωσε αρχικά:

"Είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα. Τελευταία έχουμε βελτιωθεί. Είμαστε χαρούμενοι και πιστεύουμε πως μπορούμε να συνεχίσουμε σε ανάλογο ρυθμό ως το τέλος του πρωταθλήματος".

Στο ερώτημα για το αν θεωρεί πως ο Ηρακλής έχει την ποιότητα για να πετύχει την άνοδο είπε:

"Πιστεύω ότι έχουμε αποδείξει ότι έχουμε τη στόφα να ανέβουμε στην πρώτη κατηγορία. Και στο τελευταίο ματς αξίζαμε τη νίκη παρ? ότι δεν την πήραμε. Έχουμε τρία παιχνίδια με τις ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και είναι ακόμη μια ευκαιρία να δείξουμε αυτό που είπα νωρίτερα, ότι έχουμε δηλαδή τη στόφα να επιστρέψουμε στη μεγάλη κατηγορία".

Για την επόμενη τριάδα παιχνιδιών:

"Αυτά τα τρία ματς είναι πολύ δύσκολα. Γι? αυτό αν τα κερδίσουμε τα συγκεκριμένα ματς, πιστεύω τα άλλα θα τα κερδίσουμε κι εκείνα πιο εύκολα. Οπωσδήποτε πρέπει να πάρουμε πόντους από αυτά τα ματς, τα περιθώρια στενεύουν. Ούτως ή άλλως θέλουμε απ? όλα τα παιχνίδια βαθμούς".

Όσο για το αν λείπει κάτι από την ομάδα για να πετύχει το στόχο της:

"Δε νομίζω ότι λείπει κάτι από την ομάδα. Αν μπορέσει να συνεχίσει σ? αυτό το ρυθμό η ομάδα, να δουλεύει μ? αυτό τον τρόπο και το ίδιο σκληρά θα φτάσει στο στόχο της. Να παίρνουμε τα παιχνίδια. Αυτός είναι ο στόχος … Τα διαιτητικά λάθη έχουν συμβάλει να μην έχουμε πάρει τους βαθμούς που έπρεπε. Αν συνεχίσουμε έτσι, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Δε μας λείπει τίποτα".

Για το ποιες ομάδες θεωρεί ως πιο βασικές αντιπάλους:

"Παρ? ότι το πρωτάθλημα είναι πάνω κάτω ισοδύναμο κι όλες οι ομάδες είναι κοντά, ο Εργοτέλης είναι καλή ομάδα, ξεχωρίζει από τους άλλους, αλλά δεν είναι δυνατότερος από εμάς. Πρέπει να τον κερδίσουμε στο παιχνίδι μας και να τον πλησιάζουμε".

Για την αξιοποίηση της έδρας:

"Το βασικό πρόβλημα που υπάρχει στο γήπεδο έιναι ο αγωνιστικός χώρος. Γι' αυτό δεν έσχουμε καταφέρει να κερδίσουμε κάποια ματς που μπορούσαμε να είχαμε βαθμούς. Είναι σε πολύ κακή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος, δε μας αφήνει από άποψη τακτικής. Υπάρχει το πλεονέκτημα του κόσμου, αλλά όταν δεν έχεις καλό γήπεδο,. Είναι πολύ δύσκολο να παίξεις καλό ποδόσφαιρο. Αν βελτιωθεί, με τη συνεισφορά του κόσμου, όλα θα είναι καλύτερα".

Όσον αφορά τη συζήτηση που έγινε σήμερα στα αποδυτήρια μεταξύ του προέδρου και των παικτών για το οικονομικό είπε:

"Πάντα μας μιλά ο πρόεδρος. Και σ εμένα και στους άλλους Ισπανούς και όλη την ομάδα. Σε οικογενειακό κλίμα. Αν είμαστε καλά αν είμαστε υγιείς κτλ. Οικογενειακές συζητήσεις, δείχνει το ενδιαφέρον του για εμάς. Δε θα ήθελα να μιλήσω γενικά για τα οικονομικά ούτε της ομάδας. Προτιμώ να μιλήσω για ποδόσφαιρο. Κάποιοι άλλοι είναι αρμόδιοι στην ομάδα, να μιλήσουν γι? αυτό".



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: