Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

«Να παραμείνουμε αήττητοι»

Την αισιοδοξία πως η ομάδα του μπορεί να φύγει από τη Στουτγάρδη με ένα θετικό αποτέλεσμα εξέφρασε ο προπονητής της Λάτσιο, Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, πριν τον αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ.

«Να παραμείνουμε αήττητοι»
Στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ κατάφερε να αποκλείσει μια γερμανική ομάδα, τη Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ, παίρνοντας ισοπαλία 3-3 στο παιχνίδι της Γερμανίας. Η Λάτσιο καλείται να πετύχει κάτι ανάλογο και στη φάση των «16», αντιμετωπίζοντας τη Στουτγάρδη και ο προπονητής της, Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, δείχνει να είναι αισιόδοξος πως μπορεί να τα καταφέρει.

«Θέλουμε να συνεχίσουμε την αήττητη πορεία μας στο Γιουρόπα Λιγκ, παίρνοντας ένα καλό αποτέλεσμα στην έδρα της Στουτγάρδης. Ξέρουμε πως η αντίπαλός μας είναι μια καλή ομάδα, αν και τελευταία δεν βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Έχει παίκτες δυνατούς και τακτικά πολύ ικανούς. Ο προπονητής της είναι έμπειρος και έξυπνος και είμαι σίγουρος πως θα μας δυσκολέψει πολύ στην έδρα της, στην οποία δύσκολα χάνει. Η ομάδα μου, πάντως, μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, παίζοντας καλά, χωρίς, ωστόσο, να ξεχνάει πως υπάρχει και η ρεβάνς της Ρώμης», τόνισε την παραμονή του αγώνα ο προπονητής της Λάτσιο.

Η Στουτγάρδη είναι δυνατή στην έδρα της, η Λάτσιο χάνει μεγάλο μέρος της δύναμής της εκτός, κάτι που παραδέχεται ο Βόσνιος τεχνικός. «Είναι αλήθεια πως εκτός έδρας η απόδοσή μας είναι μειωμένη, αλλά αυτό συμβαίνει σε πολλές ομάδες. Οι μεγάλοι σύλλογοι δεν αλλάζουν αγωνιστική συμπεριφορά όταν αγωνίζονται μακριά από την έδρα τους και αυτό είναι κάτι που πρέπει να… υιοθετήσουμε για να γίνουμε και εμείς μεγάλη ομάδα», σημείωσε ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: