Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

«Οπαδός της Γιουβέντους ο Γκαλιάνι»

Με χιούμορ αντιμετώπισε ο Αντόνιο Κόντε τις εκτιμήσεις του Αντριάνο Γκαλιάνι, σύμφωνα με τις οποίες το πρωτάθλημα της Ιταλίας έχει ήδη κριθεί υπέρ της Γιουβέντους.

«Οπαδός της Γιουβέντους ο Γκαλιάνι»
Η ισοπαλία 1-1 που απέσπασε η Γιουβέντους στο Σαν Πάολο από τη Νάπολι την περασμένη Παρασκευή, κράτησε αναλλοίωτη τη διαφορά των 6 βαθμών που χώριζε τις δύο ομάδες. Κάτι που, σύμφωνα με τον Αντριάνο Γκαλιάνι, σημαίνει πως η «Μεγάλη Κυρία» έχει, ήδη, κατακτήσει το φετινό Σκουντέτο και οι υπόλοιπες ομάδες θα παλέψουν για τις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτή η εκτίμηση του αντιπροέδρου της Μίλαν μεταφέρθηκε στον Αντόνιο Κόντε, ο οποίος έδειξε πως έχει χιούμορ, σχολιάζοντας τα λόγια του παράγοντα των «ροσονέρι». «Ο Γκαλιάνι προσπαθεί να μας… κοιμίσει. Πρέπει να του θυμίσω πως στο περσινό πρωτάθλημα ήμαστε 7 βαθμούς πίσω από την ομάδα του και τελικά καταφέραμε να τους προσπεράσουμε. Όπως το κάναμε εμείς πέρσι, έτσι μπορούν να το κάνουν εκείνοι φέτος. Με αυτά τα λόγια, έχω… πάτημα για να κρατώ την προσοχή των παικτών μου σε υψηλό επίπεδο», είπε ο Κόντε.

Θέλοντας να... εξηγήσει τους λόγους που οδήγησαν τον συνεργάτη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στο να κάνει τις εκτιμήσεις αυτές, ο Κόντε αποκάλυψε ένα… επτασφράγιστο μυστικό. «Ο Γκαλιάνι έκανε τις δηλώσεις αυτές γιατί ήθελε να μας κρατήσει σε εγρήγορση. Κατά βάθος είναι οπαδός της… Γιουβέντους και με τον τρόπο αυτό μας βοηθάει να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Είμαι σίγουρος πως αν το καταφέρουμε, να χαρεί και θα πανηγυρίσει… στα κρυφά, βέβαια», είπε με χιούμορ ο Αντόνιο Κόντε.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: