Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Έχει φοβηθεί το μάτι του!!

Τι φοβάται ο Φάμπρι και πού κολλάει η απόφαση της διοίκησης του Παναθηναϊκού για φτηνό εισιτήριο στο ματς με την Κέρκυρα; Ο Τάσος Νικολογιάννης δίνει τις απαντήσεις στον sportdog...
Με αυτά που έχει δει ο Φάμπρι από την ημέρα, που ήρθε στον Παναθηναϊκό κυρίως στα ματς του ΟΑΚΑ, έχει φοβηθεί το μάτι του. Και έτσι παίρνει τα μέτρα του για το παιχνίδι με την Κέρκυρα.
Θέλει να πείσει τους παίκτες του να δουν το παιχνίδι του Σαββάτου , όπως αυτό με την ΑΕΚ, χωρίς να χαλαρώσουν ούτε δευτερόλεπτο. Σου λέει, αν έρθει και άλλη γκέλα τώρα πάει, τελείωσε η ιστορία και η Ευρώπη απομακρύνεται.
Ο Φάμπρι δεν μπορεί να ξεχάσει τον ενθουσιασμό που υπήρχε από το αποτέλεσμα με Ατρόμητο (νίκη με 2-1 στο Περιστέρι) και την εμφάνιση με τον Αστέρα (2-2 στην Τρίπολη) και την ανώμαλη προσγείωση αμέσως μετά και την ήττα στο ΟΑΚΑ από την Ξάνθη με 1-0. Και καπάκι νέα ήττα στην Θεσσαλονίκη από τον Άρη με 1-0.
Τώρα είναι περίπου ίδια η κατάσταση. Υπάρχει ικανοποίηση από τις δύο συνεχόμενες νίκες επί του ΟΦΗ (3-1) και της ΑΕΚ (1-0) και ο Ισπανός έχει φοβηθεί μήπως χυθεί η καρδάρα με το γάλα στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Κέρκυρα.
Και όταν στραβώνουν τα παιχνίδια στο ΟΑΚΑ χρειάζεται και ο κόσμος να «ξυπνάει» του παίκτες. Σε αυτή την κατεύθυνση είναι η απόφαση της ΠΑΕ να βάλει γενική είσοδο 10 ευρώ και να έχει δωρεάν είσοδο για τους μαθητές. Θέλει κόσμο στο γήπεδο.


πηγή: sportdog.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: