Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Λίγα, αλλά… χρήματα στην ΑΕΚ!

Ένα μικρό μέρος των… πολλών οφειλομένων απέναντί τους έλαβαν σήμερα παίκτες και υπάλληλοι της ΑΕΚ. Σε απελπιστική κατάσταση τα οικονομικά της ΠΑΕ.

Λίγα, αλλά… χρήματα στην ΑΕΚ
Μία από τις σπάνιες μέρες στις οποίες έλαβαν χρήματα από τη διοίκηση της ΑΕΚ ήταν η σημερινή για τους παίκτες και τους υπαλλήλους της ΠΑΕ. Από τα έσοδα του αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό μοιράστηκε ένα ποσό στους ποδοσφαιριστές και τους ανθρώπους που εργάζονται στην ομάδα. Δεν επρόκειτο, ωστόσο, για κανονικούς μισθούς, αλλά για κάποια χρήματα έναντι, καθώς τα ταμεία παραμένουν απελπιστικά άδεια και τα λειτουργικά έξοδα του συλλόγου είναι πολλά.

Την Πέμπτη θα λάβουν ένα μικρό μέρος των οφειλόμενων και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, ήτοι οι συνεργάτες του Έβαλντ Λίνεν, στους οποίους επίσης οφείλονται πολλά χρήματα.

Η οικονομική κατάσταση στην ΠΑΕ είναι τραγική και η διοίκηση δεν έχει πλέον να ελπίζει πολλά σε εισπράξεις, καθώς έχουν απομείνει μόλις δύο ματς στο ΟΑΚΑ, απέναντι σε Βέροια και Πανθρακικό, που δεν είναι οι πλέον εμπορικοί αντίπαλοι. Η διοίκηση ευελπιστεί πως σύντομα θα ακούσει κάτι ευχάριστο από πλευράς του Δημήτρη Βιντιάδη, εν όψει και της συνάντησης που θα έχει προσεχώς με Μελισσανίδη και Παππά. Ειδάλλως τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα…


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: