Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

«Κερδίσαμε καλύτερες ομάδες από την Ίντερ»

Τη βεβαιότητα πως η Τότεναμ μπορεί να πάρει σοβαρό προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ από το πρώτο ματς κόντρα στην Ίντερ, εξέφρασε ο Γκίλφι Σίγκουρντσον.

«Κερδίσαμε καλύτερες ομάδες από την Ίντερ»
Στο πρωτάθλημα βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση του μεγάλου στόχου της, που είναι η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως η Τότεναμ αδιαφορεί για το Γιουρόπα Λιγκ, κάτι που φάνηκε από τις δηλώσεις που έκανε ο Γκίλφι Σίγκουρντσον, πριν τον αγώνα με την Ίντερ για τη φάση των «16» της διοργάνωσης.

«Θέλουμε να συνεχίσουμε την πολύ καλή πορεία μας στο Γιουρόπα Λιγκ και να φτάσουμε μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου. Μπορεί όλοι να θεωρούν πως πρώτος μας στόχος είναι η κατάληψη μιας θέσης που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, εμείς, όμως, θέλουμε να πετύχουμε και στα δύο… μέτωπα», τόνισε ο Ισλανδός άσος.

Επόμενο εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει η Τότεναμ είναι αυτό της Ίντερ. Ο Σίγκουρντσον δείχνει να είναι αισιόδοξος για την αναμέτρηση αυτή. «Αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα, στην οποία αγωνίζονται παίκτες ποιότητας. Τον τελευταίο καιρό, πάντως, έχουμε παίξει με εξίσου ή και περισσότερο δυνατές ομάδες και καταφέραμε να κερδίσουμε. Για αυτό θεωρώ πως μπορούμε να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση, κερδίζοντας την Ίντερ στο πρώτο ματς. Θα είναι δύσκολο, αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε», υπογράμμισε ο Γκίλφι Σίγκουρντσον.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: