Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

«Περιμέναμε περισσότερα πράγματα από την ομάδα»

Καλύτερη παρουσία από την Καλλιθέα στο πρωτάθλημα της Football League περίμενε ο Νίκος Σαλευρής, όπως δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Περιμέναμε περισσότερα πράγματα από την ομάδα»
Αλλιώς περίμενε την Καλλιθέα στο φετινό πρωτάθλημα ο Νίκος Σαλευρής και αλλιώς είναι τελικά τα πράγματα.

Ο πρόεδρος της ομάδας τόνισε ότι σε πολλά παιχνίδια της Football League οι παίκτες έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους, καθώς σε πολλά παιχνίδια θα μπορούσαν να είχαν πάρει τη νίκη.

Ωστόσο, προέτρεψε τους ποδοσφαιριστές από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου την προσεχή Κυριακή να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σαλευρής στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Η ομάδα μας φέτος μέχρι στιγμής δεν έχει πραγματοποιήσει την πορεία που θα θέλαμε και σίγουρα δεν μας ικανοποιεί η βαθμολογική θέση που βρίσκεται. Έχουμε χάσει αρκετούς βαθμούς από αγώνες που είχαμε την υπεροχή και μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη και έχουμε πλέον απομακρυνθεί από τις προνομιούχες θέσεις της βαθμολογίας. Πιστεύουμε όμως στην αξία των ποδοσφαιριστών μας και στην δυναμική που έχει η ομάδα μας.

Ζητάω, λοιπόν να σταματήσουν να αδικούν τους εαυτούς τους και από αυτήν την Κυριακή κάθε αγώνα να τον βλέπουν σαν μία μάχη, όπου πρέπει να προσπαθούν και να δίνουν το 110% των δυνατοτήτων τους μέχρι το τελευταίο λεπτό, για να μπορεί η ομάδα μας να ελπίζει στην επίτευξη των στόχων της
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: