Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

CONCACAF Champions League: Προβάδισμα για Τίγκρες! (videos)

Η μεξικανική Τίγκρες κατέβαλε με 1-0 τους Σιάτλ Σάουντερς στον πρώτο προημιτελικό των δύο συλλόγων στο πλαίσιο του CONCACAF Champions League.
O 21χρονος επιθετικός, Άλαν Πουλίδο, πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 74ο λεπτό, αφού πρώτα η ομάδα του απώλεσε πλειάδα ευκαιριών. Βρήκε δίχτυα μετά από ωραία επίθεση της Τίγκρες, τη στιγμή που οι αμυντικοί της ομάδας του MLS σήκωσαν τα χέρια ζητώντας καταλογισμό οφσάιντ. Στη συνέχεια, οι Αμερικανοί πίεσαν για την ισοφάριση, αλλά οφείλουν να ευχαριστήσουν τον πρώην τερματοφύλακα της Ξάνθης, Μίκαελ Γκσμπούρνινγκ, για το τελικό αποτέλεσμα.
Σε αντίθεση με τους συμπατριώτες τους, η κάτοχος του τροπαίου, Μοντερέι, ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης, καθώς κέρδισε με 3-1 τη Χελαχού στη Γουατεμάλα. Στο ένατο λεπτό ο Χιράμ Μιέρ ολοκλήρωσε φάση διαρκείας διαμορφώνοντας το 1-0, ενώ στο 42ο ο διεθνής Μεξικανός, Άλτνο Ντε Νίγκρις, σημείωσε το 2-0. Στο 58ο ο Χούλιο Εστακούι μείωσε σε 2-1 με πανέμορφη προσπάθεια, αλλά ο Χεσούς Κορόνα πέτυχε το 3-1 στο 76ο λεπτό.
Παρακάτω ο «χάρτης» των προημιτελικών του CONCACAF Champions League:
Χιούστον Ντάιναμο (Η.Π.Α.)-Σάντος Λαγκούνα (Μεξικό) 1-0 και 13//03
Χελαχού (Γουατεμάλα)-Μοντερέι (Μεξικό) 1-3. Και 12/03
Τίγκρες (Μεξικό)-Σιάτλ Σάουντερς (Η.Π.Α.) 1-0 και 12/03
Χερεντιάνο (Κόστα Ρίκα)-Λος Άντζελες Γκάλαξι 07-13/03







πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: