Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Δεν ξεκουράζει παίκτες ο Μπενίτεθ!

Να φτάσει μέχρι τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ θέλει ο προπονητής της Τσέλσι, Ράφα Μπενίτεθ, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις που έκανε πριν την αναμέτρηση της ομάδας του με τη Στεάουα.

Δεν ξεκουράζει παίκτες ο Μπενίτεθ

«Το Γιουρόπα Λιγκ μας ενδιαφέρει πολύ. Θέλουμε να φτάσουμε ως το τέλος στη διοργάνωση και θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε το κύπελλο. Θα ήταν σπουδαίο να σηκώσουμε άλλο ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο, μετά τον περσινό θρίαμβο», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός.

Για να συνεχίσει την ευρωπαϊκή πορεία της, η Τσέλσι πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Στεάουα. «Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι με τους Ρουμάνους. Καλούμαστε να παίξουμε καλά και σωστά, έχοντας πάντα στο μυαλό μας πως η πρόκριση κρίνεται σε δύο αγώνες. Ασφαλώς θέλω να κάνουμε το πρώτο βήμα από το ματς της Ρουμανίας και για αυτό προτίθεμαι να χρησιμοποιήσω την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα», υπογράμμισε ο Μπενίτεθ.

Ο αγώνας της Πρέμιερ Λιγκ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την ερχόμενη Κυριακή, δεν δείχνει να απασχολεί, για την ώρα, τον προπονητή των «Μπλε». «Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι τη Στεάουα. Για αυτό δεν πρόκειται να ξεκουράσω κάποιους παίκτες μου ενόψει του αγώνα της Κυριακής. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μας απασχολήσει από αύριο», είπε με έμφαση ο Ράφα Μπενίτεθ.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: