Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Στη Βραζιλία ο Φύσσας!

Ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής βρίσκεται στη Βραζιλία για να αξιολογήσει γηπεδικές και ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις. Χαμόγελα για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, δυσκολεύει του Κάτσε.

Στη Βραζιλία ο Φύσσας
Ταξίδι στη Βραζιλία πραγματοποίησε ο Τάκης Φύσσας τη Δευτέρα προκειμένου να εξετάσει προπονητικά κέντρα και ξενοδοχεία στο Ρίο ντε Τζανέιρο, στο Σάο Πάολο, στο Σαλβαντόρ και στο Μπέλο Οριζόντε. Σε μία από αυτές τις πέντε πόλεις θα διαμένει η αποστολή σε περίπτωση που η Εθνική προκριθεί στο Μουντιάλ το καλοκαίρι του 2014.

Ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών ομάδων θα παραμείνει στη Βραζιλία μέχρι τις 9 Μαρτίου για να «τσεκάρει» εγκαταστάσεις και το επόμενο διάστημα θα γίνει η τελική επιλογή από τον Φερνάντο Σάντος. Το προπονητικό τιμ της «γαλανόλευκης» θέλει να τρέξει τις διαδικασίες και να ολοκληρώσει τις επαφές παρότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Άλλωστε, το ματς που θα κρίνει πολλά στον όμιλο είναι το ντέρμπι με τη Βοσνία στη Ζένιτσα, στις 22 Μαρτίου.

Τον περασμένο Οκτώβριο, ο Φερνάντο Σάντος μαζί με τον συνεργάτη του, Ρικάρντο Σάντος πραγματοποίησαν την πρώτη επίσκεψη στη Βραζιλία για να επιθεωρήσουν γηπεδικές και ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις. Οι δύο περιπτώσεις που ξεχώρισαν ήταν μία στο Ρίο ντε Τζανέιρο και μία δεύτερη στο Σαλβαντόρ.

Στα αγωνιστικά, υπάρχει ικανοποίηση για την επιστροφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, γεγονός που δίνει πιθανότητες στον διεθνή στόπερ να κληθεί ενόψει του κρίσιμου παιχνιδιού κόντρα στους Βόσνιους.

Στο μεταξύ, ο Φερνάντο Σάντος έχει επιστρέψει το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα και παρακολουθεί αγώνες του πρωταθλήματος, όπως το ντέρμπι της Κυριακής μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού. Εντός της εβδομάδας, ο Πορτογάλος θα καλέσει τους διεθνείς που αγωνίζονται στο εξωτερικό και όλα δείχνουν ότι δεν θα υπάρξει κάποια έκπληξη. Ως γνωστόν, θα απουσιάσει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος που δεν βρίσκεται στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο.

Σχετικά με την υπόθεση του Έργκους Κάτσε δεν έχει υπάρξει η παραμικρή εξέλιξη σχετικά με την έκδοση ελληνικού διαβατηρίου και όσο περνάει ο καιρός, το πιθανότερο είναι ο αμυντικός χαφ του ΠΑΟΚ να αποδεχτεί την πρόταση της Εθνικής Αλβανίας.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: