Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Κυριακίδης: «Με αποτέλεσμα στο Βικελίδης ξαναμπαίνουμε στο "κόλπο" για Ευρώπη»

Ο άλλοτε τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και νυν του Λεβαδειακού, Δημήτρης Κυριακίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», όπου μίλησε για το χθεσινό 0-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ, τους στόχους της ομάδας του, τον Άρη που αντιμετωπίσει την Κυριακή στο Κλ.Βικελίδης αλλά και τον Ιβάν Σαββίδη.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:


Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

«Μας πείραξε η ήττα από την Ξάνθη και περιμέναμε να έρθει ο αγώνας του κυπέλλου για να ανυψώσουμε το ηθικό μας. Η ομάδα μου έδειξε πολύ καλό πρόσωπο κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ήμασταν σε δύσκολη θέση αλλά μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο, προσπαθήσαμε και αλλάξαμε τη ψυχολογία μας μετά το 1-4 από την Ξάνθη. Θέλαμε να πετύχουμε γρήγορο γκολ αλλά δεν ήταν εύκολο. Ο ΠΑΟΚ πρόσεξε την άμυνα του. Εμείς έπρεπε να προσέξουμε να μη δεχτούμε γκολ γιατί θα τέλειωνε νωρίς το παιχνίδι».


Για το στόχο του Λεβαδειακού και το αν έχει χαθεί η έξοδος στην Ευρώπη, όπως δήλωσε και ο κ. Παράσχος μετά την ήττα από την Ξάνθη:

«Μετά από μια βαριά ήττα μπορείς αν πεις πολλά πράγματα από τη στενοχώρια σου. Πιστεύω πως ακόμα δεν έχει χαθεί κάτι. Στόχος μας είναι να σιγουρέψουμε την σωτηρία μας αλλά αν πάρουμε κάτι θετικό την Κυριακή θα μπούμε ξανά στο «κόλπο» της Ευρώπης γιατί δεν είναι μεγάλη η διαφορά μας από τις ομάδες που είναι πιο πάνω».


Για τον Άρη και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει:

«Το τάιμινγκ για τον Άρη και μετά την ήττα στη Βέροια δεν είναι ότι καλύτερο. Αλλά μην ξεχνάμε ότι θα παίξει μπροστά στον κόσμο του και εκεί ποντάρει. Εμείς ερχόμαστε από ένα άσχημο αποτέλεσμα και θέλουμε να το ξεπεράσουμε. Χρειαζόμαστε μια νίκη όπως και ο Άρης. Δε θέλουμε να μπούμε σε περιπέτειες».


Για την αλλαγή προπονητή στον Άρη και αν αυτό επηρεάζει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας:

«Είναι άσχημο για τον Άρη. Είναι ένα παιχνίδι καθοριστικό και οι παίκτες έχουν καταλάβει τι γίνεται. Είναι άσχημο που δε θα υπάρχει ο προπονητής τους αλλά μικρή σημασία έχει αυτό».


Για τον Ιβάν Σαββίδη:

«Όταν ήμουν εγώ στον ΠΑΟΚ, ο σύλλογος προσπαθούσε να ξεφύγει από τα προβλήματα. Τώρα πλέον ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Αυτός ο άνθρωπος που είναι στη διοίκηση υλοποιεί αυτά που λέει και θέλει το καλό της ομάδας. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ επιστρέφει στο γήπεδο και αυτό είναι καλό. Έγιναν κάποιες πολύ καλές μεταγραφές και ο ΠΑΟΚ θέλει να μπει και να διατηρηθεί στη 2η θέση».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: