Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΑΕΚ με Τσουκαλά!

Αποφασισμένος να παρατάξει μια ΑΕΚ με βασικό τον Σωκράτη Τσουκαλά στη Λιβαδειά μοιάζει ο Έβαλντ Λίνεν. Ο Γερμανός δοκίμασε και πάλι τον νεαρό αντί του Βλάχου σε θέση δεξιού μπακ.

ΑΕΚ με Τσουκαλά
Η χρησιμοποίηση του Σωκράτη Τσουκαλά -και όχι του Βαλεντίνου Βλάχου- στην πρώτη δοκιμή του Έβαλντ Λίνεν ενόψει Λιβαδειάς θεωρήθηκε έκπληξη.

Εικάστηκε μάλιστα ότι μπορεί να έγινε για να «τσιτώσει» τον βασικό (και εκ των κορυφαίων φέτος) δεξιό μπακ της ΑΕΚ.

Στην προπόνηση της Πέμπτης ωστόσο (κι αφού σ’ εκείνη της Τετάρτης δεν θέλησε να δείξει νέα δείγματα των προθέσεων του) ο Γερμανός παρουσιάστηκε αποφασισμένος να επιμείνει στην επιλογή Τσουκαλά.

Στο δίτερμα που έγινε λοιπόν στα Σπάτα τον δοκίμασε και πάλι με τους βασικούς. Χρησιμοποίησε, δε, μ’ εκείνους και τον Βλάχο -αλλά σε θέση δεξιού εσωτερικού μέσου ως αντικαταστάτη του Κορδέρο (όταν εκείνος ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε).

Ενώ λοιπόν ο Φέτσης δοκιμάστηκε στη θέση του έτερου άτυχου της προπόνησης Ρίκκα, οι υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας επιβεβαιώθηκε ότι έχουν «κλειδώσει» (με τερματοφύλακα τον Κωνσταντόπουλο, αριστερό μπακ τον Τσουμάγκα, δίδυμο στα στόπερ τους Κουτρουμπή-Μπουγαΐδη, αμυντικό χαφ τον Μητρόπουλο, «δεκάρι» τον Ανάκογλου και δίδυμο στην επίθεση τους Φούντα-Πετρόπουλο).
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: