Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

«Ζήτησε 200 στρέμματα ο ΠΑΟΚ»

Έγγραφή πρόταση προς τον Δήμαρχο Παύλου Μελά, για παραχώρηση 200 στρεμμάτων που θα χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων, απέστειλε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

«Ζήτησε 200 στρέμματα ο ΠΑΟΚ»
Στον ΠΑΟΚ εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για τη δημιουργία νέων αθλητικών εγκαταστάσεων και φαίνεται πως κατέληξαν στο μέρος που θέλουν να επενδύσουν. Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Παύλου Μελά (Σταυρούπολη-Πολίχνη-Ευκαρπία), κ. Διαμαντής Παπαδόπουλος έφτασε στα γραφεία του επιστολή από την ΠΑΕ (υπογεγραμμένη από την Μαρία Γκοντσάρεβα) με την οποία ο «Δικέφαλος του Βορρά» ζητά την παραχώρηση 200 στρεμμάτων.

Αναλυτικά, όσα είπε στον “Arena 89,4”:

«Με τον Ιβάν Σαββίδη χαιρετηθήκαμε στο “Μακεδονία Παλλάς”, αλλά δε μιλήσαμε για το θέμα. Όμως εδώ και τρεις μέρες ήρθε επίσημη επιστολή από τον ΠΑΟΚ, με τη διευθύντριά του (Μαρία Γκοντσάρεβα) να την υπογράφει και ζητάει 200 στρέμματα γης σε καλή τιμή για να στηθούν οι υποδομές για τις αθλητικές δραστηριότητες του συλλόγου. Τις επόμενες μέρες θα συναντηθούμε για να συζητηθεί διεξοδικά το ζήτημα.

Ο ΠΑΟΚ ζητάει μια πολύ μεγάλη έκταση, που χωράει τα πάντα. Στην Ευκαρπία είναι δική μας γη και τα στρατόπεδα που δεν είναι δικά μας, το Π. Μελά είναι αστική γη, με παλιά ιστορικά γήπεδα, ενώ ο χώρος Καρατάσιου είναι ιδιοκτησία του υπουργείου Οικονομικών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: