Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

«Προσφέρουμε γιορτάζοντας»

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ για δεύτερη συνεχή χρονιά δείχνει το φιλανθρωπικό της πρόσωπο, μαζεύοντας τρόφιμα για τοτυς φτωχούς και ευελπιστεί να ξεπεράσει τους 22 τόνους που μαζεύτηκαν πέρσι.

Ο Άλκης Ησαϊάδης, μέλος του Α.Σ. ΠΑΟΚ, μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» για την πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για συγκέντρωση τροφίμων για άτομα που έχουνε ανάγκη.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:


«Ευελπιστούμε να ξεπεράσουμε τους 22 τόνους που είχαμε πέρσι. Όχι κατά ένα τόνο αλλά πολλούς. Είμαστε κάπως πιο οργανωμένα φέτος και ευελπιστούμε πως μπορούμε να φτάσουμε και τους 30 τόνους.

Ανθρωπίνως δυνατό είναι να συνεισφέρουν οι πάντες από τις 9 το πρωί. Μεταξύ θύρας 1 και 3 θα υπάρχουν φορτηγά που θα μεταφέρουν τα τρόφιμα στις 5 μητροπόλεις της πόλης μας. Οι χορηγοί μας έχουν αυξηθεί. Συμμετέχει η κεντρική λαχαναγορά και θα συλλέξουν κι αυτοί τρόφιμα για να συνεισφέρουν. Συμμετέχουν ακόμα και οι μεταφορείς.


Μου έχει μείνει χαραγμένο όταν στην περσινή συγκέντρωση τροφίμων ερχόντουσαν παιδάκια από το διπλανό σχολείο και μας έδιναν τα κρουασάν τους.

Πολλοί από τους χορηγούς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συμμετέχουν αλλά ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που συνεισφέρει.

Μπορεί να είναι στιγμιαίο το θέμα των γενεθλίων των 87 χρόνων αλλά θα μένει πάντα στη μνήμη το τόσο μεγάλο μάζεμα τροφίμων γιατί είναι για ιερό σκοπό. Προσφέρουμε γιορτάζοντας».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: