Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

«Ας κερδίσω και μια φορά»

Την επιθυμία του να πετύχει την πρώτη του νίκη επί της Μπαρτσελόνα, εξέφρασε ο μέσος της Μπάγερν Μονάχου, Χάβι Μαρτίνεθ, μιλώντας για τον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Ας κερδίσω και μια φορά»
Έχει αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα ουκ ολίγες φορές στα 6 χρόνια που αγωνιζόταν με την φανέλα της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ποτέ, όμως, δεν κατάφερε να την κερδίσει, αφού το καλύτερο αποτέλεσμα που έχει πάρει με αντίπαλους τους Καταλανούς είναι η ισοπαλία. Ευκαιρία είναι, λοιπόν, για τον Χάβι Μαρτίνεθ να πετύχει την πρώτη του νίκη στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού η Μπάγερν Μονάχου είναι, σαφώς, πιο ισχυρή από την πρώην του ομάδα.

Αυτή την επιθυμία εξέφρασε ο Βάσκος, μιλώντας για τον σπουδαίο ημιτελικό. «Ποτέ μέχρι σήμερα δεν κατάφερα να φύγω νικητής από ένα παιχνίδι με αντίπαλο τη Μπαρτσελόνα. Μέχρι την ισοπαλία έφτασα, στα τόσα παιχνίδια που έπαιξα εναντίον τους. Είναι ώρα, λοιπόν, να πάρω την πρώτη μου νίκη. Εξάλλου η Μπάγερν Μονάχου είναι πολύ καλύτερη από την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Μακάρι να τα καταφέρω», ήταν η ευχή που έκανε ο Βάσκος μέσος των Βαυαρών.

Ωστόσο αυτό δεν είναι απλή υπόθεση. «Πρέπει να παίξουμε πολύ καλά, να πιέσουμε σε όλο το γήπεδο και να μην τους αφήσουμε να σκεφτούν. Η πίεση πρέπει να είναι διαρκής. Αλλά δεν νομίζω πως λέω κάτι καινούργιο. Όλοι γνωρίζουν τις δυνατότητες των αντιπάλων μας. Πάντως, στο επίπεδο που βρισκόμαστε, όλες οι ομάδες είναι δυνατές. Δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς, μιας και μείναμε οι τέσσερις καλύτερες», είπε χαρακτηριστικά ο Χάβι Μαρτίνεθ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: