Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Και… Πόλη έκατσε εκεί!!

Τη νίκη που θα του δώσει το εισιτήριο για το Final 4 της Ευρωλίγκας και την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο του, θα επιδιώξει να πάρει απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Εφές, στο 4ο ματς της σειράς.

Και… Πόλη έκατσε εκεί
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε ιδανικά τη σειρά των προημιτελικών κάνοντας το 2-0 στο ΣΕΦ απέναντι στην Αναντολού Εφές, ωστόσο ο εφησυχασμός και η χαλαρότητα στο τρίτο ματς έφεραν την ήττα και γι’ αυτό απόψε (20:00, ΝΕΤ) είναι αναγκασμένος να δώσει και τέταρτο στην Κωνσταντινούπολη.

Στο τρίτο παιχνίδι της σειράς στο «Αμπντί Ιπεκτσί», οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα επέτρεψαν στην Εφές να βρει ρυθμό από το ξεκίνημα, με αποτέλεσμα τα πράγματα να… στραβώσουν από νωρίς και να έρθει μοιραία η ήττα. Όμως, οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας είναι αποφασισμένοι να μην επαναλάβουν τα ίδια λάθη και με βάση το γεγονός πως η πίεση είναι ακόμα στην τουρκική ομάδα, θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη που θα τους δώσει το εισιτήριο για το Final 4 του Λονδίνου και φυσικά δεν θα οδηγήσει τη σειρά σε πέμπτο ματς στο ΣΕΦ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η 12άδα θα είναι η ίδια όπως και στα υπόλοιπα παιχνίδια της σειράς, δηλαδή, με τον Ντορόν Πέρκινς να είναι εκτός και τον Δημήτρη Κατσίβελη εντός. Πλέον, το μόνο ζητούμενο για τους «ερυθρόλευκους» είναι η συγκέντρωση, η οποία έλειπε από το τελευταίο τους παιχνίδι και έδωσε την ευκαιρία στην Εφές να βρει ρυθμό. Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να μην επιτρέψουν αιφνιδιασμούς στην τουρκική ομάδα, ενώ στην επίθεση θα παίξουν υπομονετικά, καθώς στο σετ παιχνίδι οι παίκτες του Οκτάι Μαχμούτι έχουν αδυναμίες.

Από την άλλη, ούτε η Αναντολού Εφές έχει αγωνιστικά προβλήματα, με το «Αμπντί Ιπεκτσί» να αναμένεται κατάμεστο, καθώς άπαντες ξέρουν πως με μία ενδεχόμενη ήττα λένε «αντίο» στη φετινή Ευρωλίγκα.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία) και Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία).

Στο πλευρό του Ολυμπιακού θα είναι οι περίπου 100 φίλοι του που ήταν δίπλα του και την Τρίτη, καθώς παρέμειναν στην Πόλη. Χθες μάλιστα επισκέφτηκαν το ξενοδοχείο της αποστολής για να φωτογραφηθούν με τους παίκτες και να πάρουν αυτόγραφα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: