Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Επιβεβαιώθηκε η αποχώρηση του Έρικσεν!!

Σε επίσημη επιβεβαίωση της επικείμενης αποχώρησης του Κρίστιαν Έρικσεν προχώρησε ο Αθλητικός Διευθυντής του Άγιαξ, Μαρκ Όφερμαρς, μιλώντας σε εφημερίδες της Ολλανδίας.

Επιβεβαιώθηκε η αποχώρηση του Έρικσεν
Αυτό που όλοι οι φίλοι του Άγιαξ περίμεναν, αν και ήλπιζαν κάτι να αλλάξει στο τέλος, επιβεβαιώθηκε από επίσημα χείλη. Ο Κρίστιαν Έρικσεν θα αποχωρήσει από την ομάδα του Άμστερνταμ το ερχόμενο καλοκαίρι, όπως αποκάλυψε ο Αθλητικός Διευθυντής της ομάδας, Μαρκ Όφερμαρς.

«Ο Κρίστιαν μας ενημέρωσε πως δεν επιθυμεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα μας. Ο ίδιος και ο μάνατζέρ του επιθυμούν να μελετήσουν τις προτάσεις που θα φτάσουν – ή έχουν ήδη φτάσει – στα χέρια τους και να αποφασίσουν για το μέλλον του ποδοσφαιριστή. Θεωρώ, λοιπόν, πως ο Έρικσεν θα αποχωρήσει από τον Άγιαξ το ερχόμενο καλοκαίρι, αν και εμείς θα θέλαμε να μείνει στην ομάδα μας», τόνισε ο Όφερμαρς.

Κάποιοι εκτιμούν πως η απώλεια του παίκτη θα είναι μεγάλη και κόσμος θα απογοητευτεί. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έχει άλλη άποψη. «Οι φίλαθλοί μας γνωρίζουν την πολιτική του συλλόγου και είναι συνηθισμένοι στην παραχώρηση των ποδοσφαιριστών μας. Το σίγουρο είναι πως ο Έρικσεν θα αντικατασταθεί, όπως έγινε και με όσους έφυγαν τα προηγούμενα χρόνια. Να είναι όλοι σίγουροι πως ο Άγιαξ θα είναι ακόμα πιο ισχυρός την επόμενη χρονιά», καθησύχασε τους οπαδούς του «Αίαντα» ο Μαρκ Όφερμαρς. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: