Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Μπράμος: «Δεν είχαμε συγκέντρωση στην αρχή»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης στη αρχή της αναμέτρηση απέδωσε την ήττα του Παναθηναϊκού από την Μπαρτσελόνα ο Μάικ Μπράμος.

Μπράμος: «Δεν είχαμε συγκέντρωση στην αρχή»
Ο διεθνής φόργουορντ των «πράσινων» τόνισε πως πρέπει να μη δέχεται η ομάδα του τόσο εύκολα καλάθια και να μην επηρεάζεται από την αλλαγή ρυθμού του εκάστοτε αντιπάλου και ζήτησε να ανέβει η αυτοπεποίθηση των συμπαικτών του. Εστίασε στην αστοχία στα σουτ σε όλη τη σειρά, αντίθετα με τους Καταλανούς και πιστεύει πως είναι εφικτή η νίκη στο πέμπτο ματς.

Αναλυτικά: «Ουσιαστικά, μας νίκησαν στην αρχή του αγώνα, που εμείς μπήκαμε χωρίς να έχουμε συγκέντρωση στο παιχνίδι μας. Αυτοί πέτυχαν εύκολα καλάθια και απέκτησαν αυτοπεποίθηση. Αυτό πρέπει να διορθώσουμε, ενόψει του σημαντικού παιχνιδιού που έχουμε.

Άλλαξαν τον ρυθμό τους. Εμείς πρέπει να βρούμε αυτοπεποίθηση στις κινήσεις μας στο επόμενο παιχνίδι και να αντιμετωπίσουμε αυτές τις καταστάσεις. Πρέπει να πάμε εκεί συγκεντρωμένοι. Όπως νικήσαμε εμείς εκεί, νίκησαν αυτοί εδώ σήμερα. Έχουμε ακόμα 40’ και ο καλύτερος ας περάσει.

Η αστοχία μας υπάρχει σε όλη τη σειρά. Εμείς κάναμε πολλά σουτ, αλλά δεν τα βάλαμε. Σήμερα αυτοί έβαλαν τα μεγάλα σουτ. Αυτό είναι το μπάσκετ. Συμβαίνουν αυτά σε μια σειρά αγώνων.

Φυσικά, πιστεύω πως θα προκριθούμε. Έχουμε κάνει πολύ δουλειά για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, ακόμα και στο 2-2 που είμαστε σήμερα. Έχουμε κάποιες μέρες για να προετοιμαστούμε και θα πάμε εκεί για τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: