Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Ιμπαγάσα: «Γκολ αλά Μέσι ο Φετφατζίδης»

Το κορυφαίο γκολ της χρονιάς σημείωσε ο Γιάννης Φετφατζίδης στην ευρεία νίκη (6-2) του Ολυμπιακού επί του Πανθρακικού, σύμφωνα με τον Αριέλ Ιμπαγάσα.

Ιμπαγάσα: «Γκολ αλά Μέσι ο Φετφατζίδης»
Το εγκώμιο του Γιάννη Φετφατζίδη έπλεξε ο Αριέλ Ιμπαγάσα, λόγω του γκολ αλά… Μέσι -όπως το χαρακτήρισε- που πέτυχε στη νίκη με σκορ 6-2 του Ολυμπιακού επί του Πανθρακικού. Ο «Κάνιο» τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν την απαιτούμενη συγκέντρωση, χάνοντας το προβάδισμα των δύο τερμάτων, ωστόσο ένα καλό δεκάλεπτο στο δεύτερο μέρος ήταν αρκετό για το τελικό αποτέλεσμα.

«Ο Φετφατζίδης πέτυχε γκολ αλά Μέσι! Μπορούμε να πούμε πως είναι το κορυφαίο της χρονιάς. Το παιχνίδι ήταν λίγο περίεργο. Πετύχαμε δύο γκολ γρήγορα, αλλά ο αντίπαλος μας ισοφάρισε. Μετά στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να σημειώσουμε σε 10 λεπτά 4 γκολ. Γι' αυτό χαρακτηρίζω περίεργο το παιχνίδι. Ίσως να ήταν και θέμα συγκέντρωσης. Το σημαντικό πάντως είναι πως κερδίσαμε τελικά με ένα ευρύ σκορ ενόψει της ρεβάνς, γιατί τα παιχνίδια του Κυπέλλου κρύβουν πολλές παγίδες», δήλωσε ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: