Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Sofo: «Πάμε για τη νίκη στη Βαρκελώνη»

Μήνυμα ανασύνταξης εν όψει του 5ου αγώνα στην Βαρκελώνη από τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη που δήλωσε ότι ο Παναθηναϊκός θα πάει για τη νίκη.

Sofo: «Πάμε για τη νίκη στη Βαρκελώνη»
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ αλλά ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης μετά το τέλος του αγώνα, στάθηκε στην ανάγκη που υπάρχει η ομάδα του να σηκώσει κεφάλι, να παραμείνει συγκεντρωμένη στο πλάνο της και να πάει για τη νίκη στη Βαρκελώνη στο 5ο ματς.

«Η Μπαρτσελόνα είναι πολύ καλή ομάδα. Έχει πολλά θετικά στοιχεία και ξέραμε ότι θα είναι από τα φαβορί για την Ευρωλίγκα. Το γεγονός ότι κερδίσαμε και κάναμε κάποια βήματα στα προηγούμενα ματς, δεν σημαίνει ότι η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να μας νικήσει. Κάναμε λάθη στην άμυνα, έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Δεν καταφέραμε να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας και είχαμε διαστήματα που ήμασταν κολλημένοι στην επίθεση», τόνισε αρχικά ο Sofo και πρόσθεσε:

«Ό, τι έγινε, έγινε. Υπάρχουν πολλά πράγματα να δούμε στο βίντεο. Σημασία έχει να είμαστε καλά, να σηκώσουμε κεφάλι, να διορθώσουμε τα λάθη και όλα μπορούν να συμβούν. Εμείς θα πάμε να νικήσουμε στην Βαρκελώνη, όχι απλά να παίξουμε».

Όσο για το πολύ άσχημο ποσοστό στα σουτ, σχολίασε: «Είχαμε μεγάλο πρόβλημα στα σουτ από την περιφέρεια αλλά δεν θα κάτσουμε να βρούμε δικαιολογίες. Δεν κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Η άμυνα όμως θεωρώ ότι παραμένει σε υψηλό επίπεδο. Απλά να παραμείνουμε σε αυτά που μας έχουν βοηθήσει να κερδίσουμε και να πάμε στο επόμενο ματς για τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: