Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Η απίστευτη ιστορία του Μητρόπουλου: Υποβιβασμός με τέταρτη ομάδα!

Απίστευτη μοιάζει η ιστορία του Παύλου Μητρόπουλου. Πρόκειται για τον νεαρό μέσο που είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Άρη, έχοντας κάνει και σχετικές δηλώσεις του στιλ «ξέρω τον κόσμο του και έρχομαι να υπογράψω», αλλά τελικά προτίμησε την… σιγουριά της ΑΕΚ.
Το sentragoal αναδεικνύει την απίστευτη ιστορία του με τους τέσσερις υποβιβασμούς.
Συγκεκριμένα:
«Λες και τον ακολουθεί το… μαύρο σύννεφο. Λες και τον έχει βάλει στο «σημάδι» η μοίρα. Τέσσερις ομάδες, τέσσερις υποβιβασμοί… Ούτε με κοτζάμ ΑΕΚ δεν ξόρκισε την «κατάρα» ο Παύλος Μητρόπουλος… Στα 23 του χρόνια έχει πιει γουλιές από το πικρό ποτήρι με όλους τους συλλόγους που αγωνίστηκε σε εθνικές κατηγορίες.
Τη σεζόν 2007-08 (προερχόμενος από το τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αχαΐας) έπαιξε σε 26 αγώνες με τον Παναιγιάλειο στη Γ” Εθνική, αλλά η ομάδα του έπεσε στη Δ’. Την ακολούθησε στην τέταρτη κατηγορία και την περίοδο 2009-10 μεταπήδησε στον Ολυμπιακό Βόλου.
Πανηγύρισε την άνοδο στη Super League την πρώτη σεζόν, άνοιξε σαμπάνιες για την ευρωπαϊκή έξοδο τη δεύτερη, αλλά το ίδιο καλοκαίρι (2011) η ΕΕΑ έστειλε τους Θεσσαλούς στη Δ” για τους γνωστούς λόγους.
 Τότε ο Μητρόπουλος βρήκε σανίδα σωτηρίας στον Παναιτωλικό που επέστρεφε ύστερα από 34 χρόνια στη Super League, όμως οι Αγρινιώτες δεν στέριωσαν. Τον περασμένο Γενάρη παραχωρήθηκε δανεικός στην ΑΕΚ και βιώνει πλέον έναν ιστορικό υποβιβασμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: