Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Eπίπληξη για τις… επτά ανακοινώσεις!!

Ποινή επίπληξης και υποχρέωση ανάκλησης των επτά ανακοινώσεων που εξέδωσε η Ξάνθη, μέσω facebook κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Λεβαδειακό, επέβαλε η ΕΠΟ.

Eπίπληξη  για τις… επτά ανακοινώσεις
Με ανακοίνωσή του το πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ, έκανε γνωστό ότι επιβάλλει ποινή επίπληξης και υποχρέωση ανάκλησης των επτά ανακοινώσεων που εξέδωσε μέσω facebook κατά την διάρκεια του αγώνα της Ξάνθης με τον Λεβαδειακό, στην ακριτική ομάδα.

Αντιθέτα, απαλλάχθηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Χρήστος Πανόπουλος.

Επιπλέον, επέβαλλε την ίδια ποινή στον παίκτη της ΑΕΚ, Γιάννη Καραλή για προσβλητικούς χαρακτηρισμούς που έκανε στην σελίδα του στο facebook.

Αναλυτικά:

«Κηρύσσει πειθαρχικώς ελεγκτέα την ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ για την αναφερόμενη στο σκεπτικό πράξη και την τιμωρεί με επίπληξη και με την υποχρέωση ανάκλησης των αναφερομένων στο σκεπτικό (7) ανακοινώσεών της, με ανάρτηση της ανάκλησης αυτών στην ιστοσελίδα που διατηρεί στο διαδίκτυο η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ και δημοσίευση αυτής ( της ανάκλησης) στις εφημερίδες εντός προθεσμίας είκοσι (20) ημερών από την δημοσίευση της παρούσας απόφασης. Επίσης, κηρύσσει μη πειθαρχικώς ελεγκτέο για την αναφερόμενη στο σκεπτικό της παρούσας πράξης τον κ. Χρήστο Πανόπουλο.

«Κηρύσσει πειθαρχικώς ελεγκτέους τον Ιωάννη Καραλή, ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΕΚ, και την ΠΑΕ ΑΕΚ για την αναφερόμενη στο σκεπτικό πράξη και τους τιμωρεί με την ποινή της επίπληξης και την υποχρέωση ανάκλησης εκ μέρους αυτών των προσβλητικών χαρακτηρισμών, με ανάρτηση της ανάκλησης στο Face book εντός είκοσι (20) ημερών από την έκδοση της παρούσας απόφασης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: