Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Γιασικεβίτσιους: «Ένιωθα σαν… να με σκοτώνουν»

Τα φιλικά πρόσωπα που συνάντησε και η αγάπη από τον κόσμο έκαναν ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, όπως τόνισε μετά το διπλό της Μπαρτσελόνα επί του Παναθηναϊκού.

Γιασικεβίτσιους: «Ένιωθα σαν… να με σκοτώνουν»
Επέστρεψε ως αντίπαλος κόντρα στον Παναθηναϊκό, όμως οι φίλοι που συνάντησε και η αγάπη από τον κόσμο, δυσκόλεψαν πάρα πολύ τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ο Λιθουανός άσος της Μπαρτσελόνα ξεκαθάρισε πως μετά το break στο ΟΑΚΑ, το Λονδίνο βρίσκεται πιο κοντά, ενώ υπογράμμισε πως η άμυνα που έπαιξε αυτός και οι συμπαίκτες του ήταν το «κλειδί» για την επικράτηση.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Σάρας:

«Πραγματικά θέλω να φύγω να πάω στην Βαρκελώνη. Ήταν δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια, με τόσο κόσμο στις εξέδρες. Επίσης, όταν συναντάς τόσους φίλους σου, δεν είναι εύκολο να παίξεις απέναντί τους. Πόσω μάλλον όταν δεν είναι ένα απλό ματς στην πρώτη φάση της διοργάνωσης, αλλά κρίνεται η συμμετοχή στα πλέι οφ. Με τις αντιδράσεις, τα χαμόγελά τους, σαν να με σκότωναν με τον καλύτερο τρόπο», τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Νιώθουμε πιο κοντά στο Λονδίνο σε σχέση με εκεί που ήμασταν πριν το τέταρτο παιχνίδι. Έχουμε φορτωμένο πρόγραμμα, γιατί έχουμε παιχνίδια και στο πρωτάθλημα, την ώρα που ο Παναθηναϊκός έχει την βοήθεια της λίγκας στην Ελλάδα, γιατί άλλωστε το αξίζει και δεν παίζει στο πρωτάθλημα. Πλέον, έχουμε αρκετές ημέρες να ξεκουραστούμε μέχρι την άλλη Πέμπτη. Δεν επιτρέψαμε εύκολους πόντους στον Παναθηναϊκό, γιατί αν τους αφήναμε, ξέρει να σου κάνει ζημιά και να σε τελειώσει. Είχαμε δει τα λάθη που κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια και τα βελτιώσαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: