Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Τι έγινε στα αποδυτήρια;

Άλλος Ολυμπιακός μπήκε στα αποδυτήρια και άλλος βγήκε στον ημιτελικό με τον Πανθρακικό. Τι τον άλλαξε; «Ντου στα Αποδυτήρια» του Καραϊσκάκη και στα δυο πρόσωπα των ερυθρόλευκων. Άλλον Ολυμπιακό είδαμε στο α’ μέρος, άλλον στο β’. Ενώ, δηλαδή, ξεκίνησε καλά το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, το ημίχρονο έκλεισε με τους φιλοξενούμενους να έχουν ισοφαρίσει από 2-0 σε 2-2, ενώ χάσανε κι άλλες ευκαιρίες.
Στην άμυνα
Ο Ολυμπιακός είχε πολλά προβλήματα στην άμυνα και το πλήρωσε, ενώ μετά το 2-0 στην επίθεση δεν είχε τον ίδιο οίστρο.
Με το κρεσέντο
Κι εκεί που έμοιαζε ο ημιτελικός να μπερδεύεται αρκετά, ενώ το κλίμα δεν ήταν και το καλύτερο μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο γόρδιος δεσμός λύθηκε πανεύκολα τελικά με το κρεσέντο στις αρχές του β’ ημιχρόνου. Άλλη ομάδα μπήκε στα αποδυτήρια και άλλη βγήκε, λες κι ο Μίτσελ πάτησε κάποιο ξεχασμένο κουμπί στους παίκτες του. Κάτι θα ήξερε ο Ισπανός…

Και το θέαμα
Εκεί, δηλαδή, που ο Ολυμπιακός έκανε τα εύκολα δύσκολα στο α’ μέρος, έκανε τα δύσκολα εύκολα και μετά πανεύκολα στο β’. Στο πι και φι έμπαινε το ένα γκολ μετά το άλλο και ο κόσμος ζεστάθηκε. Τα πόδια των παικτών λύθηκαν και το θέαμα ήρθε.
Κεραυνοβολημένος
Το τελικό σκορ δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες. Και ο Πανθρακικός έμοιαζε στην επανάληψη σαν κεραυνοβολημένος την ώρα που δεχόταν τον καταιγισμό από σουτ και κεφαλιές ερυθρόλευκων.
Μαέστρος
Φυσικά πολλή δουλειά έκανε ο Ιμπαγάσα που για μια ακόμα φορά απέδειξε ότι στην καλή του μέρα είναι και μαέστρος, αλλά κι εκτελεστής αν χρειαστεί. Δεν πέτυχε μόνο ωραίο γκολ, αλλά ειδικά στο 3-2 πήρε την μπάλα, γκάζωσε, πέρασε όποιον ήταν δίπλα του κι έβγαλε μπαλιά ακριβείας – δίχως καν να έχει κοιτάξει – στον Μήτρογλου.
Χωρίς να περιμένει
Με λίγα λόγια, ο Ολυμπιακός και μπαλίτσα έπαιξε στο β’ μέρος και πήρε αποτέλεσμα που τον στέλνει στον τελικό, δίχως να χρειαστεί να περιμένει τον επαναληπτικό.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: