Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Θα γίνει μάχη στο ΟΑΚΑ με 30.000 ΠΑΟΚτσήδες!!

Απολαυστικός ο Νίκος Αλέφαντος στον sportdog σχολιάζει τους ημιτελικούς του Κυπέλλου και περιμένει έναν τελικό - "κόλαση" στο ΟΑΚΑ! Τι λέει για Ιμπαγάσα, Φετφατζίδη, Τάτο κ.ά.Πήγα γήπεδο, στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν να τον κλαίνε οι ρέγκες. Μεγάλες αποστάσεις οι γραμμές του, Μασάντο και Φέισα ανύπαρκτοι στα χαφ, ο Ιμπαγάσα ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου. Όταν έχανε την μπάλα ο Ολυμπιακός, πέρναγαν ανενόχλητοι οι αντίπαλοι και έβγαιναν φάτσα με την ερυθρόλευκη άμυνα, τα χαφ του Ολυμπιακού κοιτάγανε τις πλάτες τους! Δεν είχε συνοχή ο Ολυμπιακός, ήταν απογοήτευση.

Στο β΄ ημίχρονο σαν να βγήκαν ορκισμένοι από τα αποδυτήρια, βγήκε ένας Ολυμπιακός σίφουνας και έπιασε ένα δεκάλεπτο τρομερό! Λυσσαλέος, γρήγορος, με καλές πάσες και κοντρόλ, με έναν Ιμπαγάσα ορχήστρα, ήταν ό,τι καλύτερο. Ο δε Πανθρακικός είχε πάθει καθίζηση, 30 μέτρα οι γραμμές του, καμία συνοχή, σε λίγα λεπτά το 2-2 έγινε 6-2. Φοβερό γκολ ο Φετφατζίδης, αυτό του έχω πει να κάνει αλλά εγκληματούσε κατά του εαυτού του. Εν πάση περιπτώσει ο Ολυμπιακός μπορούσε να βάλει άλλα 3 γκολ!

Με ρωτάει ο Σινάνογλου αν πρέπει να κρατήσει ο Ολυμπιακός τον Ιμπαγάσα άλλο ένα χρόνο. Η απάντησή μου είναι ναι, αλλά να μην παρασυρθεί, να μη βασιστεί εκεί. Πρέπει να πάρει παίκτη. Να έχει τον Ιμπαγάσα για 30 λεπτά. Διότι αυτά τα ματς με τον Πανθρακικό και τον Πλατανιά όπου μεγαλουργεί ο Ιμπαγάσα είναι εύκολα ματς.

Με ρωτάει επίσης αν θα έπαιρνα τον Τάτο πίσω. Οπωσδήποτε! Αλλά να παίζει στη θέση που παίζει τώρα στον Άρη, δηλαδή πίσω από τον κυνηγό. Και να σκοράρει, όχι να αρκείται στις πάσες. Τάτο δεν θα φτουράς αν δεν σκοράρεις, ελπίζω να το κατάλαβες, έχεις καλά τρεξίματα, πιο καλά είναι τα δικά σου τρεξίματα από του Ντε Βινσέντι ο οποίος είναι πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια αλλά είναι στατικός, έχεις αντοχές, έχεις καλό κοντρόλ και ντρίμπλα, κάνε απαλλαγή, μπούκα και σουτ! Απαλλαγή, μπουκ, και σουτ! Φαρμάκι είναι τα πόδια σου, τι τα κρατούσες άχρηστα; Ο Ολυμπιακός πάντως πρέπει να πάρει οπωσδήποτε σπουδαίο 6άρι, ερείπια έχει εκεί...

Είδα και τον άλλο ημιτελικό, στο α΄ ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν πιο καλός από την Τρίπολη αλλά στο β΄ ημίχρονο έγινε ανατροπή του σκηνικού. Βγήκε ο ΠΑΟΚ με μικρές πάσες, πάσα, πάσα, πάσα, ο Αστέρας έκλεινε τους χώρους και μόλις έπαιρνε τη μπάλα έφευγαν βολίδες κάνοντας πάρτι!

Μπορούσε ο Αστέρας Τρίπολης να αποκλείσει τον ΠΑΟΚ από το πρώτο ματς και να λήξει το παιχνίδι με διπλό στην Τούμπα, ακόμα και με 1-3! Με ταχύτητα, με συνδυασμούς, με γκολ, με ευκαιρίες, η ψυχή των ΠΑΟΚτσήδων πήγε στην κούλουρη.

Θα γίνει συγκλονιστική ρεβάνς στην Τρίπολη, μην το χάσετε αυτό το ματς, αξίζει να το δείτε, περιμένω μια ματσάρα στην οποία η πρόκριση είναι ανοικτή. Έχει καλούς παίκτες ο Αστέρας, μπορεί να περάσει, πρέπει να το πιστέψουν οι Αρκάδες. Θα είναι ματς τακτικής αυτό, έχει πιο γρήγορους παίκτες ο Αστέρας από τον ΠΑΟΚ, πιο ντριμπλέρ, οι άλλοι ψάχνουν από τα πλάγια μια μπαλιά όπου θα πεταχτεί ο Αθανασιάδης ή ο Σαλπιγγίδης να τη σπρώξουν στα δίχτυα, του κώλου τα εννιάμερα.

Βλέπω πιο επικίνδυνη ομάδα από τον ΠΑΟΚ τον Αστέρα Τρίπολης, όμως μεγάλος τελικός θα γίνει με τον Ολυμπιακό άμα περάσει ο ΠΑΟΚ, γιατί ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατεβάσει στο ΟΑΚΑ 30.000 οπαδούς και να γίνει μεγάλη μάχη.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: