Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

«Να σταματήσουν τώρα οι πανηγυρισμοί»

Να αφήσουν τους πανηγυρισμούς και να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στα εναπομείναντα παιχνίδια της ομάδας, κάλεσε τους παίκτες ο πρόεδρος του Απόλλωνα Σμύρνης, Σταμάτης Βελλής.

«Να σταματήσουν τώρα οι πανηγυρισμοί»
Αναμφίβολα η πορεία της ομάδας και η πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της Football League έχει δημιουργήσει πανηγυρικό κλίμα στις τάξεις του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ωστόσο, υπάρχει και κάποιος που θέλει να τραβήξει λίγο τα… λουριά, ώστε να μην χαλαρώσει κανείς. Αυτός δεν είναι άλλος από τον πρόεδρο της ομάδας, τον Σταμάτη Βελλή, ο οποίος μέσα από γραπτή του δήλωση κάλεσε τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου να σταματήσουν τους πανηγυρισμούς και να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στον στόχο τους, καθώς η άνοδος δεν έχει επιτευχθεί ακόμη.

Αναλυτικά η δήλωση του Σταμάτη Βελλή:

«Κάνω έκκληση και ταυτόχρονα απευθύνω αυστηρή προειδοποίηση προς στους παίκτες μας και το τεχνικό μας επιτελείο να μην παρασύρονται από τον άκρατο ενθουσιασμό και την "πανηγυρική" ατμόσφαιρα που αισθάνομαι ότι επικρατεί μετά τον τελευταίο νικηφόρο αγώνα μας. Τους καλώ να μείνουν 100% συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο μας, που δεν είναι άλλος από το να παίζουμε για να κερδίσουμε όλα τα επόμενα παιγνίδια, αρχής γενομένης από τον αγώνα του Σαββάτου με την Καλλιθέα.

Εάν διαπιστώσω χαλάρωμα η "επανάπαυση" θα είμαι το ίδιο αυστηρός όσο έχω υπάρξει και γενναιόδωρος απέναντι τους!

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΙΘΕΙ ΑΚΟΜΑ!!

Μην κλοτσήσουμε μόνοι μας την καρδάρα με το γάλα, θα είναι ανεπίτρεπτο
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: