Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

«Αγαπώ το Αμβούργο»

Την πρόθεσή του να μείνει στο Αμβούργο για πολλά χρόνια, εξέφρασε με δηλώσεις του στη γερμανική «Bild» ο Ράφαελ Φαν Ντερ Φαρτ.

«Αγαπώ το Αμβούργο»
Έγινε γνωστός από τον Άγιαξ, στον οποίο ξεκίνησε την καριέρα του. Μεταγράφηκε στο Αμβούργο το 2005 και έμεινε στη Γερμανία ως το 2008. Μετά το πέρασμά του από τη Μαδρίτη, για λογαριασμό της Ρεάλ και το Λονδίνο, όπου φόρεσε τη φανέλα της Τότεναμ, ο Ράφαελ Φαν Ντερ Φαρτ επέστρεψε στο Αμβούργο, όπου θα ήθελε να παραμείνει για πολλά χρόνια, όπως αποκάλυψε στη γερμανική «Bild».

«Δεν ήρθα στην ομάδα για να μείνω ένα χρόνο. Θέλω να συνεχίσω την καριέρα μου εδώ και να προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ στο σύλλογο και τον κόσμο μας. Αγαπώ την ομάδα και αισθάνομαι κάτι το ιδιαίτερο όταν φοράω τη φανέλα της», είπε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός.

Οι στόχοι του Αμβούργου, όμως, δεν είναι οι ίδιοι με εκείνους της Ρεάλ Μαδρίτης ή της Τότεναμ. Αυτό δεν προβληματίζει τον Φαν Ντερ Φαρτ. «Ήξερα από την αρχή που ερχόμουν. Με τη Ρεάλ και την Τότεναμ κυνηγούσαμε έξοδο και διάκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ, με το Αμβούργο οι στόχοι είναι τελείως διαφορετικοί. Η ομάδα, όμως, έχει περιθώρια βελτίωσης, μπορεί να εξελιχθεί με τον χρόνο, αλλά πρέπει να γίνουν σωστές κινήσεις, ώστε να δημιουργηθεί ένας κορμός και έπειτα να γίνονται συγκεκριμένες προσθήκες, με τις οποίες θα κάνουμε ένα βήμα προς τα εμπρός. Ένα βήμα τη φορά, όμως, όχι άλματα», σημείωσε ο παίκτης του Αμβούργου.

Για να γίνουν όλα αυτά απαιτούνται αρκετά χρήματα, τα οποία δεν… περισσεύουν στη διοίκηση. «Ξέρουμε τις οικονομικές δυνατότητες του συλλόγου. Για αυτό πρέπει να υπάρχουν ιδέες, οργάνωση και πλάνο, ώστε να γίνονται οι καταλληλότερες κινήσεις. Οι άνθρωποι της διοίκησης καλούνται να βρουν τον τρόπο με τον οποίο θα ενισχύσουν την ομάδα, χωρίς να δαπανήσουν τεράστια ποσά… τα οποία δεν έχουν, κιόλας», τόνισε ο Ράφαελ Φαν Ντερ Φαρτ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: