Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Αντιπροσωπεία της Γιουβέντους στη Μαδρίτη!!

Συνάντηση κορυφής ανάμεσα σε μέλη της Γιουβέντους και της Ρεάλ Μαδρίτης, «τροφοδότησαν» μεταγραφικά σενάρια, με πρωταγωνιστές τον Αρτούρο Βιντάλ και τον Πολ Πογκμπά.

Αντιπροσωπεία της Γιουβέντους στη Μαδρίτη
Το Ίδρυμα της Ρεάλ Μαδρίτης, σε συνεργασία με τον ισπανικό Ερυθρό Σταυρό, διοργανώνει φιλανθρωπικό αγώνα ανάμεσα στις παλιές δόξες της «Βασίλισσας» και της Γιουβέντους. Με αφορμή τον αγώνα αυτό, υψηλόβαθμα στελέχη της «Μεγάλης Κυρίας» ταξίδεψαν στη Μαδρίτη, προκειμένου να παραστούν στη συνέντευξη Τύπου.

Συγκεκριμένα, ο Αντρέα Ανιέλι, ο Τζουζέπε Μαρότα και ο Πάβελ Νέντβεντ βρέθηκαν στην ισπανική πρωτεύουσα, γεγονός που «τροφοδότησε» μεταγραφικά σενάρια.

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που έγινε γνωστό πως η Ρεάλ Μαδρίτης έχει βάλει στο… μάτι έναν νεαρό Γάλλο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Ιταλία. Ένας από τους υποψήφιους είναι ο Πολ Πογκμπά και η εφημερίδα «Tuttosport» εικάζει πως οι δύο αντιπροσωπείες συζήτησαν τη μετακίνησή του από το Τορίνο στη Μαδρίτη.

Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που ενδιαφέρει την «Βασίλισσα» είναι ο Αρτούρο Βιντάλ, τον οποίο, όμως, η διοίκηση της «Γιούβε» θεωρεί αναντικατάστατο και ως εκ τούτου, αδύνατον να παραχωρήσει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες άλλων ιταλικών εφημερίδων, η Γιουβέντους δεν πρόκειται να πουλήσει κανέναν από τους πρωτοκλασάτους παίκτες της, αντίθετα θα επιχειρήσει να αποκτήσει τον Αλέξις Σάντσεζ. Για αυτό το λόγο η αντιπροσωπεία της «Γιούβε» φέρεται να έχει μεταβεί στη Βαρκελώνη μετά τη συνέντευξη Τύπου της Μαδρίτης, προκειμένου να συναντηθεί με ανθρώπους της Μπαρτσελόνα.

Ο χρόνος θα δείξει ποιες από τις εφημερίδες έχουν δίκιο και ποιες προέβησαν σε βιαστικά συμπεράσματα. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: