Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Βελτιώνεται το Αρτέμιο Φράνκι!!

Σε… λίφτινγκ του γηπέδου της θα προχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι η Φιορεντίνα, αφού η διοίκηση επιθυμεί να βελτιώσει τις συνθήκες παρακολούθησης των εντός έδρας αγώνων της ομάδας.

Βελτιώνεται το Αρτέμιο Φράνκι
Η διοίκηση της Φιορεντίνα, μετά την εξαιρετική πορεία της ομάδας τη φετινή χρονιά, έχει, ήδη, εξαγγείλει μεγάλες μεταγραφικές κινήσεις, προκειμένου να ενισχύσει περαιτέρω το ρόστερ της. Επιθυμία της είναι να δημιουργήσει μια ομάδα ικανή να διεκδικεί έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Για να μπορεί, όμως, να αγωνίζεται στην έδρα της, στην περίπτωση που θα παίζει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, απαιτείται να βελτιώσει το «Αρτέμιο Φράνκι», κάτι που θα ξεκινήσει να κάνει με το πέρας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της διοίκησης των «βιόλα», οι εξέδρες των επισήμων θα γίνουν πιο μοντέρνες με την τοποθέτηση πιο αναπαυτικών καθισμάτων, θα χτιστούν νέα μπαρ, ενώ από τις κεντρικές θύρες θα αφαιρεθούν τα κάγκελα που χωρίζουν τους φιλάθλους από τον αγωνιστικό χώρο.

Αυτό, όμως, που είναι πολύ πρωτότυπο, είναι πως η διοίκηση θα ζητήσει από τους φίλους της ομάδας να επιλέξουν ανάμεσα στις δύο λύσεις που προτείνονται σχετικά με το ύψος στο οποίο θα βρίσκεται η πρώτη σειρά των εξεδρών. Η μία επιλογή είναι να βρίσκονται οι εξέδρες ένα μέτρο πάνω από τον αγωνιστικό χώρο, η άλλη να βρίσκονται στο ύψος του χλοοτάπητα, όπως συμβαίνει σε πολλά γήπεδα της Αγγλίας.

Από όλα αυτά συμπεραίνει κανείς πως η Φιορεντίνα, μετά τη φετινή χρονιά, μπαίνει σε άλλη… τροχιά, προσπαθώντας να καθιερωθεί ως μια από τις καλύτερες και πιο οργανωμένες ομάδες της Ιταλίας, όχι μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: