Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Ποιοι είναι οι "Κίτρινοι Μαχητές";

Μεγάλος ντόρος γίνεται τις τελευταίες ώρες για τα φέιγ βολάν που μοίρασαν οπαδοί της ΑΕΚ. Το ...ζουμί είναι στην υπογραφή και όχι στο περιεχόμενο. Ο sportdog έχει το θέμα!
Ένα νέο θέμα έχει προκύψει στο εσωτερικό της ΑΕΚ από το απόγευμα της Τετάρτης, όταν και άρχισαν να μοιράζονται σε διάφορα μέρη της Αθήνας τα περίφημα φέιγ βολάν που αναφέρονται στον πιθανό υποβιβασμό της ομάδας.
Το πρώτο έγραφε: "Ιωαννίδη βαρεθήκαμε να βοηθάς μόνο τον Άρη και τις ομάδες της περιφέρειάς σου και κάνε κάτι για την ΑΕΚ μας πριν να είναι αργά - Κίτρινοι Μαχητές".
Το δεύτερο: "NOVA χωρίς την ΑΕΚ το προϊόν σας είναι λειψό και θα μείνετε με τον γαύρο και τους δορυφόρους του. Βάλτε πλάτη πριν να είναι αργά - Κίτρινοι Μαχητές".
Και το τρίτο: "Μώραλη βαστάζε των Μαρινάκη, Κόκκαλη γίνε άντρας και πάρε τη σωστή απόφαση για την ΑΕΚ μας πριν να είναι αργά - Κίτρινοι Μαχητές".
Μόλις τα είδαν, λοιπόν, άνθρωποι που ξέρουν καλά τον ...πλανήτη ΑΕΚ, παραξενεύτηκαν πάρα πολύ. Όχι για το περιεχόμενο, το οποίο αφήνουμε ασχολίαστο, αλλά για την υπογραφή.
Όπως γράφει η στήλη του σκύλου στο Twitter", δεν είναι λίγοι αυτοί που από το απόγευμα της Τρίτης ρωτούν και ψάχνουν να μάθουν ποιοι είναι αυτοί οι "Κίτρινοι Μαχητές". Μάλιστα, δεν είναι τυχαίο πως κάποιοι ήδη μιλάνε για νεοσύστατη Οργάνωση από "αντιφρονούντες" του Χατζηχρήστου στην Ορίτζιναλ!
Το θέμα έχει ενδιαφέρον και θα το παρακολουθούμε, καθώς ενδέχεται να φανεί καθοριστικό για το μέλλον της ΑΕΚ αυτή την εποχή...

Δεν υπάρχουν σχόλια: